Lofsan

Löparfrukost med Icebreaker och Running Sweden

Imorse cyklade jag ut till Djurgården för att delta på ett löparpass tillsammans med Running Sweden och sedan frukost på Flickorna Helin Voltaire. Arrangör av löparfrukosten var klädmärket Icebreaker.

Morgonens löparmamma

Icebreaker är ett klädmärke där alla plagg består av merinoull från Nya Zeeland. Inuti plagget finns ett ID-nummer som du kan spåra för att se vilken fårfarm ullet i just din tröja eller byxa kommer ifrån. Det finns olika sorters byxor, underställ, träningstajts, träningslinnen, mellanlager, strumpor och sportBH i kollektionen.


Icebreakers representant berättar om historien bakom klädmärket och varför merinoull är så bra för oss som tränar utomhus. Alla plaggen är helt antibakteriella och behöver inte tvättas mellan träningspassen, de svalkar i värme och värmer i kyla.


Alvar och löparmamma Milla var självklart på plats för att lyssna och sedan prova plaggen under en löparrunda. Milla kör en formtoppning just nu i sin blogg, in och inspireras!


Alvar har en åkpåse från The Buppa Brand i softshellmaterial och åker i en löparvagn från Babyjogger.

Löparproffsen Lisa Blommé, gravid i vecka 28 och Rubin McRae coachade oss under löprundan med tekniktips. Jag fick beröm av Rubin, 🙂

Vi fick alla varsin tröja att testa under passet, älskar knallrosaröda färgen!

Två bilder på mig lånade av Miss Agda…

Efter löppasset smakade frukosten inne på caféet extra gott, jag åt massa turkisk yoghurt med nötter och blåbär. Tjejen i mitten jobbar som journalist på Blossom Magazine och SparkibakenTerese är till höger.

Alvar saknade nog sin kompis Baxter fast jag tyckte att det var skönt att få äta i lugn och ro för en gångs skull. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Em 29 september, 2011 at 00:35

    Kul att icebreaker har kommit till Sverige! Det i särklass populäraste träningsmärket här på NZ 🙂 Jag tycker dock att det är lite väl dyrt och har inte blivit frälst än. Vad tyckte du om kläderna ni fick testa?

    [Svara]

  • Svara Några fler bilder från gårdagens löprunda på Djurgården « Miss Agda 29 september, 2011 at 09:09

    […] Hos Lofsan hittar du ännu fler bilder och också lite dokumentation på min allra trognaste och käraste […]

  • Lämna kommentar