Lofsan

London Dag 7 Hemresa

Idag åker vi hem till Stockholm och jag längtar faktiskt.

För att inte komma hem för sent hade vi bokat ett flyg vid 14-tiden från Heatrow men vi slapp ändå stressa vid frukosten. Mamma, Agnes och jag gick till Paddington station med vagnen medan Hans tog all packning i taxin.

Vi kunde ta både vagnen och babyskyddet ända till gaten, skönt med tanke på att det inte finns några bagagevagnar innanför säkerhetskontrollen på Heatrow. Vi åt lite lunch på flygplatsen innan vi boardade och trots att planet var försenat så landade vi i tid på Arlanda. Båda gräbsen sov länge på planet och var kvittriga resten av resan, duktiga killar som pallat tre veckor på vift med nya miljöer, okända människor och inga rutiner!

Väl hemma var det så kul att packa upp alla fina kläder och sortera det som nu är för smått för gräbsen. I helgen ska vi äntligen flytta in byrån från hallen så att alla barnkläder som används nu får plats. Baxter använder 62 i Plarn o. Pyret, 68 i HM och 6-12 mån från GAP och 12 mån ffrån Ralph Lauren så det gäller att hålla tungan rätt i mun när jag köper kläder till honom. Vägde båda två när vi kom hem; Baxter väger 6,2 kilo och Sixten ligger på stadiga 12 kilo.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Jenny 20 januari, 2011 at 09:06

  Det vore jättekul att få se alla fina klädinköp du har gjort till killarna under resorna, allra främst under Londonresan! Jag ska snart iväg dit och hoppas på att hitta massor av fint till mina smågrabbar och vill gärna ha inspiration! Tänkte främst satsa på GAP förstås, men hoppas hitta lite fint från Ralph Lauren också.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Då ska jag fota lite!

  [Svara]

 • Lämna kommentar