Resor

London Dag 5

Vilket jädra regnoväder vi mötte idag! Som tur är hade vi med oss ett paraply och regnskydd till vagnen men vi blev ändå helt dyngsura. Ovädret drog snabbt över dock och sedan sken solen som en fin vårsol.

Vi startade dagen med butikerna på Regent street och sedan lämnade vi Sixten och mamma på ett Starbucks bredvid Abercrombie, Baxter fick åka på min mage. Jag köpte en fin vårig (här föreslår iphone hårig) skjorta, några tishor och ett linne. Tillbaka på Starbucks fikade vi, jag gillar cafén som skriver ut hur många kalorier deras bakverk innehåller så att man kan göra medvetna val. Hans kom och hälsade på oss, han har knappt träffat killarna de senaste dagarna eftersom de sovit både när han kommit hem på kvällen och gått på morgonen. Lite suktig med andra ord.

När vi sagt hej till H fortsatte vi till Picadilly cirkus, Soho, Chinatown och sedan bokade vi bord för lördagens middag, mer om det i morgondagens inlägg.

När vi ätit middag på hotellet och båda gräbsen somnat blev det en riktig myskväll med mamma. Innan gräbsen vaknade och vägrade somna om. Jetlag… Hur länge kan man skylla på den egentligen? 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara sannami 19 januari, 2011 at 21:59

  Vart tog London dag 6 vägen?
  Det ligger som ett inlägg på bloglovin men inte i bloggen…

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Alla bilder försvann så jag måste göra om det. 🙁

  [Svara]

 • Lämna kommentar