Resor

London Dag 4

Idag kom äntligen min mamma och Agnes hit! 🙂

Jag tog ner gräbsen till frukostmatsalen ensam för första gången, det gick finemang! För att vara ett hotell i London är det grym frukost kan jag säga. Sixten och jag åt omelett och yoghurt som vanligt och så lyxade vi till det med rostis med filadelfia och hallonmarmelad. Det var första gången Sickan smakade marmelad och det sa bara slurk! Fast som vanligt gillar han inte att bli kladdig om fingrarna och försökte slå av sig kladdet från fingertopparna. När jag berättade att mormor och moster kommer idag vände han sig om och tittade.

Utomhus sken solen och vi gick in i Hyde park och tittade på hundar, hälsade på hästarna och så plötsligt kommer mormor och moster gåendes och Sixten springer mot dem på långt håll. Urgulligt! Tänk vad snopet att möta dem plötsligt!

Vi lämnade deras bagage på hotellet och gick direkt till Pret för att äta en lättare lunch. Grabbarna somnade och vi tog en sväng på stan. Agnes, gräbsen och jag gick till Mamas & Papas café så att jag kunde amma i lugn och ro och Sixten fick rasta benen. Vi flanerade på Carnaby street och gick och tittade i alla butiker.

Framåt seneftermiddagen mötte vi Hans och Alex på Apples huvudkontor och hängde där ett tag innan Alex och jag joggade med barnvagnen genom Londonregnet tillbaka till vårt hotell som hon också bor på.

Dagens middag kan ni nog gissa vid det här laget; Pret à manger såklart! Vi bor i två dubbelrum med connectingdoor så det finns massa plats att röja på för mig och Sixten när vi leker. Dagen blev kväll och Sixten somnade fint i Agnes famn redan vid 22 så vi verkar få bättre ordning på jetlaggen nu.

Sixten myser hos mormor med chokladstänkta popcorn i nya kepsen och pyjamas framför bilprogram på BBC.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Mira 15 januari, 2011 at 13:31

  Vilken längtan jag får till London nu då 😉 Har bott där i 1 ½ år!
  Vad mycket härliga kläder du hittat till pojkarna som vanligt ♥

  Njut av tiden där! Många kramar

  [Svara]

 • Svara perdidi 15 januari, 2011 at 13:59

  Åh, mamas & papas cafet är så mysigt. Så himla fint för att vara ett barnfik! =) Maten var dock ingen höjdare men kanske kocken hade en dålig dag när vi var där. Längtar till London när jag ser alla fina bilder!

  [Svara]

 • Svara Natali 16 januari, 2011 at 19:18

  Så söta barn ♥

  [Svara]

 • Lämna kommentar