Resor

London Dag 3

I dag är sista dagen på egen hand för mig och gräbsen. Välbehövligt att få lite sällskap. Och avlastning 😉 Vi har shoppat som vanligt idag. Det är mysigt att flanera i mitt eget tempo i butiker och varuhus. Behöver inte anpassa mig efter någon annan än Sickan och Backan. Fast det är ju tillräckligt att anpassa efter.

Bebisbutiken Mamas & Papas har en restaurang med en lekhörna, skötrum, amningsrum och bra mat för både barn och vuxna. Tvåbarnschocken når mig dock när jag inser hur meckigt det är att gå ut och äta ensam med killarna. Det är egentligen inte värt att utsätta sig för det men ändå gör jag det?! Svetten rinner, mjölken sprutar, gnäller inte den ena så är det den andra och så ska lite pasta in i Sixtens mun däremellan. Jaja, jag försöker att tänka positivt, projicera liksom så att det ska bli så bra som möjligt. Det ska bli riktigt kul när mamma och Agnes kommer i alla fall. Det är synd att Elin börjar skolan och inte kan komma hon med.

Dagarna här i London går fort fram, idag sa det bara swoosh! Sixten gav Baxter och mig sovmorgon till 10 så vi missade frukosten. Istället köpte jag med smörgås och yoghurt från Pret och så satte vi oss på en bänk i Hyde park och hade picknick. Vi avverkar varuhusen en efter en men jag har inte köpt något till mig själv än. Killarna har bland annat fått myskläder, jeans och skaljacka.

Andra kvällen som jag gått ner till gymmet när Hans kommit till hotellet, jordens mest plågsamma träningsvärk har attackerat min kropp och det känns som ett skämt att ta sig upp från sängen. Smärtsamt men njutbart på samma gång.

Vi köpte med oss sushi, sallader och wraps från Pret som vi dukade upp till en sängbuffé. Den stora utmaningen blev att hålla Sixtens små fötter från soyan. Sixten är fortfarande jetlaggad och vi är tacksamma om han somnar före midnatt…

Sixtens nya pyjamas från GAP såklart. Farligt snygg!

Bjuder på gårdagens roomservicemiddag. Jag kommer sakna den servicen när jag kommer hem… Fast Hans kanske vill leka gigolo? Eller är det picolo det heter?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Cissi 15 januari, 2011 at 00:15

  Ja Gigolo heter det inte, haha! Men han vill kanske leka det med… ert privatliv, hehe.

  Och den där pyamasen var ju dödsfin! Hurra!

  [Svara]

 • Svara Tova 15 januari, 2011 at 10:17

  ser naaajs ut!
  Och åd, kan tänka mig att det typ är omöjligt att äta ute med två små grabbar, jag tycker det är tillräckligt jobbigt när vi är TVÅ som tar hand om EN 😉
  Kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar