Lofsan

London dag 2

Vi körde en da capo på frukostbuffén idag och lät Sixten äta lite yoghurt, gröt och bröd men han var mest intresserad av yoghurten. Efter frukosten tog vi sällskap till Apples huvudkontor där Hans skulle föreläsa, sedan gick som sagt Sixten och jag till Debenhams. Vi mötte upp Hans och åt lunch på en kedja av caféer som heter Pret a manger, de säljer smörgåsar, wraps, sallader och sushi med nästan bara organiska råvaror som bara åkt båt. Allt levereras samma dag och tillagas i restaurangen och hyllorna fylls på hela tiden så allt är verkligen fräscht. Jag har köpt sushilunch och kräftstjärtsmiddag två dagar på raken, mums!

Pret a manger i hotellets groundfloor

Efter lunch gick vi en promenad till Covent Garden via Picadilly Cirkus. Jag köpte ett par tuffa Dieseltrosor á la kallsipptyp och så köpte vi tre GAP-overaller som inte fanns i rätt storlek i de andra butikerna.

Det blåste ganska mycket även fast det nog var plusgradigt så min nya dunjacka var perfekt!

Lovisa vid Picadilly Cirkus

Kärlek vid Covent Garden

Vi avslutade dagen med en scones- och bananfika på ett varuhus som heter John Levi´s och ligger på Oxford street, bara några kvarter från hotellet.

Sixten, Lofsan och banan på John Levi´s, ovan Londons tak

Jämfört med alla urbana Londonkvinnor som ALLA har minisulkys eller den minsta varianten av sittvagn, även till nyfödda, känner jag mig som en baglady där Sixten och jag tar oss fram med vårt stora schabrak. Men mitt schabrak kan springas med också!

Vi bytte snabbt om hotellrummet till löparoutfit och drog ett varv runt Hyde Park i mörkret. Härligt med en löparrunda, och så blir det ett toppenbra sightseeingmoment! Det märks dock att jag inte är van att springa snabbt utomhus eftersom jag får håll flera gånger av tempoförändringarna.

RunningMum!

Ikväll funderar vi på att klä på oss finkläderna och äta i en av hotellets restauranger; att den ena har en Michelinstjärna säger ju en del, tyvärr är jag inte så bra på att uppskatta sån mat…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar