Resor

London Dag 2

Jag har fullt upp hela dagarna och kvällarna så jag hinner ju inte blogga?!

Dagens Mamma och Sixten i måndags?!

Igår startade vi dagen med en frukostbuffé alla fyra. Omelett och yoghurt med frukt för min del. Vi hastade i väg till butiken Mamas&Papas som ligger i korsningen Oxford street – Regent street och så köpte vi min nya vagn. 🙂 Modellen påminner om Maclarens syskonversion fast Mamas&Papas Voyage Twin är robustare, har större hjul, fler finesser och så ingår det två åkpåsar. Jag har använt vagnen i 1,5 dag hittills och är jättenöjd än så länge!

När Hans gick i väg på sitt så gick jag på stan, som varje dag denna vecka. Jag gillar faktiskt engelska GAP mer än amerikanska och har köpt så mycket fina förskolekläder till Sixten och även lite nytt till Baxter. Måste göra en utrensning när vi kommer hem, han har mest kläder i hela familjen!

När Sixten somnat gick jag tillbaka till Mamas&Papas och tog en fika på deras café. Det kändes jättelyxigt att sitta där helt ostörd. I fem minuter. Sedan vaknade båda två, Sixten är helt jetlaggad och vaknar alltid ledsen så det är tufft att amma och samtidigt ta hand om honom samtidigt. På hotellrummet går det bra såklart men det är inte så roligt att jaga honom mellan caféborden med en tutte hängandes i luften.

När Baxter sov åt Sixten lunch på Debenhams diner. Såklart DJ Six ska fixa med jukeboxen.

När Hans kom till hotellet på kvällskvisten gick jag ner till gymmet och brände av ett hejdundrande träningspass. Jag passar på när gymmet ligger så nära till hands. Det är så roligt att kroppen redan ser så bra ut i spegeln och att jag känner mig så stark redan. Det tar jag absolut inte för givet. Jag får bra betalt för mödan.

Kvällen blev sen och vi hade inte ätit middag så vi fick lösa det genom att beställa upp mat till rummet. Det går inte att gå på restaurang med en jetlaggad Sixten just nu. 🙁 Det är verkligen nackdelen med att bo på hotell, det går ju inte att enkelt lösa matbiten på ett nyttigt och ekonomiskt sätt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Liw 14 januari, 2011 at 16:50

  Jag har klämt och känt på den där vagnen och tycker den verkar lite ”vek och plastig”. Vad är din uppfattning?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tvärtom! Det är den mest stabila och rejäla paraplyvagn jag provat! Jämfört med Maclaren är den grym tycker jag.

  [Svara]

 • Svara Mountain Buggy Terrain | 23 februari, 2011 at 10:13

  […] Maxi Cosi som liggdel Gesslein Swift Paraplyvagn att resa med Teutonia Spirit Den första vagnen Mamas&Papas Twin Voyage Paraplyvagn i […]

 • Lämna kommentar