Sixten

London dag 1

Första dagen på vår vecka här i London har passerat och jag är jättenöjd!

Vårt hotellrum vi fick igår hade en connecting door till ett hotellrum där det bodde två tjejer som skrattade, pratade, hostade och andades alldeles för högt för Sixtens och min smak. Sixten vaknade till varje gång de gjorde något, till och med när de snarkade! Jag vaknade av dem redan vid sju imorse när de låg och fnittrade. Vi bad om ett nytt rum i morse och det nya rummet är mycket större trots att det är samma typ av rum så det passar oss jättebra!

Hotellet är väldigt fräscht och stylat för att vara ett engelskt. Heltäckningsmattan är obligatorisk men det är rökfritt och helt sprojlans inredning. Det är grymt stort; tror att det är 1000 rum så ni kan ju gissa hur lätt det är att gå vilse i korridorerna!

Eftersom jag ändå var vaken tidigt imorse, före de andra två i familjen, gick jag ner till gymmet och körde ett träningspass före frukost. Det finns ett helt okej gym med löpband, några maskiner och hantlar. Jätteskönt att väcka kroppen med lite löpning och styrketräning!

Morgonens mamma

Dagens Sixten

Frukostbuffén överträffar alla mina förväntningar med en kock som steker omelett och pannkakor på beställning, massa färsk frukt, olika sorters bröd, flingor, gröt, 6 sorters juice och så den typiska ”english breakfast”. Frukosten ingår inte som på svenska hotell och priset motsvarar en svensk lite dyrare brunch, och innehållet likaså.

Sixten är glad efter frukostbuffén

Sixten gick lös på frukostbuffén och plockade åt sig det godaste; pannkaka, yoghurt, rostis, weetabix, omelett, äggröra och havregrynsgröt. Det är första gången han har ätit sig mätt på ”vanlig” mat.

Sixten äter frukost

Sixten var alldeles för nerbäddad idag med tanke på hur många timmar vi spenderade i olika butiker. Imorgon bäddar vi om!

Lovisa i Hyde Park

Vårt hotell fyller ett helt kvarter, huset i mitten, fotat från Hyde Park

Vi fick sällskap av Hans fram till 13 idag, sedan var han borta till 21. Sigge och jag har spenderat dagen med att shoppa. Håll i er vad mycket fina kläder jag har köpt till honom! Jag har spridit ut storlekarna till upp till 24 månader men engelska storlekar är ju i månader, och små sådana så många av kläderna kan han ha redan i vår.

Jag väntar med att kolla på kläder till mig själv eftesom det är så meckigt att vara i provhytt när jag är ensam med Sixten. Men imorgon är Hans med oss HELA dagen så då ska jag titta på Lovisakläder. Kul!

Jag funderar på att fota allt och lägga upp men det kommer att ta tid så det får bli senare i veckan för nu ska jag mysa med min lilla familj!

Lofsan och Sixten kvällschillar framför PayPerView (Up och Bruno) och väntar på Hans

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar