Lofsan

London calling

Här kommer en hälsning från en nöjd familj i London!

Vi har varit i väg hela dagen och kom precis tillbaka till hotellet. Vi har hunnit med massa saker bl.a. lite shopping. Jag köpte den nya Samsungkameran som har internet och appar i sig jag spanat in, ett par Hunterstövlar och Converse till gräbsen. Jag planerar alltid långt i förväg vad jag vill köpa när vi är i London och New York som ju är väldigt bra shoppingstäder. Genom att ligga steget före med planering, hålla koll på storlekar och sånt så är det grymt bra att handla utomlands. Den enda butiken jag handlar i hemma till barnen är Zara och till mig själv Gstar, resten köper jag utomlands. Här i London är GAP min stora favorit för barnen, deras avdelning med kläder upp till 24 månader är helt fantastisk. Idag köpte jag pyjamasar och strumpor på GAP, jag är sån där mamma som köper mycket på tjejavdelningen, idag blev det 50/50 med två pyjamasar och en förpackning strumpor från vardera avdelning. Det är så fina färger på tjejavdelningen. 🙂


Dags att göra London!


Jag invigde min nya jacka från Gstar


Sixten har blivit en stor kille i kort frisyr.


Baxter har kryat på sig!


Sixten inne på Disney store


Baxter inne på Disney Store.


Jag inne på Disney store


Bra shopping!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara sophia 29 januari, 2013 at 07:29

  Låter underbart!!

  [Svara]

 • Svara Emma - By Emma 29 januari, 2013 at 21:47

  Ser underbart ut! Missa in M&M store… och vill ni äta grymma burgare så testa Hache. http://www.hacheburgers.com/. Inte så sunt direkt men riktigt bra och bör passa barn!;)

  [Svara]

 • Svara Tess 29 januari, 2013 at 22:31

  Bra där! Då är jag inte ensam om att köpa mycket på tjejavdelningen till killar! Killavdelningen har ju så mörka och tråkiga färger. Jag gillar glada färger på barn, så mina killar får också mycket blandat.
  Märklig ide från början med tjej och killavdelning till så små…

  Njut!

  [Svara]

 • Lämna kommentar