Lofsan

London, baby!

Vi är en familj som uppskattar och prioriterar resor väldigt högt. Vi blandar storstadspuls med strandhäng och skidresor. Norrut, västerut, söderut, bara det är en resa! 🙂 Nu var det 2 månader sedan vi var i Egypten och bodde på Makadi Waterworld, vi bestämde oss för att strunta i julhets och istället lägga krut på en riktig familjeresa. När vi kom hem var det lagom för att fira jul men vi slapp all stress och hets som jag tycker att julen medför i december månad. Vi är jättenöjda med hotellet även om Egypten är ett lite knepigt land tycker jag. Sol, bad och god mat räcker väldigt långt för en svältfödd svensk i december. 😉

I morgon åker vi till London på en helt annan typ av resa. Hans ska jobba hela veckan med en utbildningskonferens som heter BETT medan jag ska hålla på med mina egna projekt inom mitt företag. Jag har några möten, en utbildning och en del inköp att göra på plats. Barnen ska självklart följa med hela veckan, en utmaning jämfört med när de varit små bebisar, detta är fjärde året på raken vi är i London för Hans BETT-projekt. Jag räknar med en hel del ensamtid med barnen men jag ska försöka vara modig och hitta på kul saker med dem på egen hand. Förhoppningsvis är de samarbetsvilliga och tycker om de utflykter vi gör, om inte annat är Disney Store med Blixten McQueen och Buzz Lightyear ett billigt knep att ta till. Vi kommer bo bra på ett centralt beläget hotell så om allt skiter sig och barnen strejkar så hänger vi på hotellet.

Jag ser framemot en vecka i London, jag hoppas att det utlovade regnet inte förstör stämningen och att  jag kan hitta bra träningsinspiration inför våren. Mina egna träningskläder är nerpackade och den obligatoriska löpningen runt Hyde Park väntar tillsammans med några hemmaträningspass på hotellrummet. Det är jättebra att ha färdiga koncept att ta till när det behövs!

Vi startar med häng i SAS Lounge på Arlanda, sen drar vi. Jäjj! London, Baby!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Susanne 26 januari, 2013 at 20:03

  Du känner säker redan till – men kan rekommendera Princess Diana memorial playground i Hyde Park. Skön lekpark för små med spring i benen. Tack för inspirerande blogg och trevliga TV4-inslag!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack för tips!

  [Svara]

 • Svara Mia 26 januari, 2013 at 21:04

  Är det kasst väder så kan Science museum vara något för grabbarna kanske! De har en avdelning för barn. Om ni vill ha en dagsutflykt s å kan jag rekommendera Richmond, eller att ta färjan till Greenwich och sedan gå runt där (fin park för pojkar med spring i benen).

  När det gäller träning så finns det ju http://www.britmilfit.com i bl.a. Hyde Park, gå med i gröna gruppen och visa vart skåpet ska stå ;-). Kan signa upp sig för testomgång på deras hemsida. Ha det nu riktigt bra!

  [Svara]

 • Svara Jennie 26 januari, 2013 at 21:06

  Ha en härlig resa!

  [Svara]

 • Svara ♥ TUMADRE - ensamstående mamma till två ♥ 26 januari, 2013 at 21:23

  Fan vad nice. Hoppas ni har en härlig vecka och får mycket gjort; så väl jobb och nöjen!
  Själv sticker jag till Amsterdam på måndag och till Barcelona om en månad. Tjohoo! ☺

  Kram!

  [Svara]

 • Svara Träningsglädje 26 januari, 2013 at 21:24

  have fun 🙂

  [Svara]

 • Svara foraldrafitness 27 januari, 2013 at 08:15

  Roligt att kombinera resa och jobb, ha en fin resa!

  [Svara]

 • Svara Rosita 28 januari, 2013 at 12:29

  Ska bli spännande att höra hur det går med två ”små” barn i London. Säkert bra! Jag reser till Berlin i påsk med äldsta barnen. Hon är 10 år och jag planerar för sevärdheter och restauranger nästan som jag skulle ha gjort om rest med väninnor (eller maken). Mysigt! Men först ska jag till Istanbul och till Rom, jag har en riktig cityvår i år 🙂

  Hälsningar Rosita

  [Svara]

 • Lämna kommentar