Lofsans januari

#LofsansJanuari Dag 8

Här kommer ert tredje träningspass att genomföra i min bloggserie #LofsansJanuari. Idag fokuserar vi på knäböj både med hopp och som lågt sittande med rotation. Jag invigde en ny outfit från Röhnisch med dessa  grymma tights och den snyggt mönstrade toppen som matchar till men ännu inte finns i webshopen.

De två tidigare träningspassen i serien ser du här:


Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara D. DeMarkey 8 januari, 2015 at 19:57

  Åh jag som just söker nya kläder. beställde från GT som jag trodde skulle vara bra då många bloggar säger att Gina TRicot kan ha okej grejer men åå vad kass dom var.

  [Svara]

 • Svara Mysbelysning  | malillalilla 8 januari, 2015 at 21:52

  […] ut ett nytt filmat pass. Redan innan hade jag tänkt att det skulle bli ett benpass och när då Lovisas pass var ett benpass så tog jag det, rakt av! När jag kom till gymmet var Emma och Mattias där och de […]

 • Svara Erika 9 januari, 2015 at 12:39

  Dom där tightsen alltså!! Jäklar så snygga!

  [Svara]

 • Lämna kommentar