Lofsans januari

#LofsansJanuari Dag 22

Här är en liten sneakpeak på ett stort projekt jag jobbat med tillsammans med Röhnisch i över ett år. I slutet av mars finns plaggen hos några få utvalda återförsäljare.

 
 I #LofsansJanuari dag 22 vill jag idag be dig fundera över hur dina beslut och dina tankar påverkar din syn på dig själv och din kropp. Vi tar mellan 2500 och 10000 beslut varje dag, mer eller mindre omedvetet. Vi hinner tänka i princip lika många tankar. Med det här blogginlägget vill jag lyfta fram några tankar och frågor som medvetandegör hur du kan styra din egen vardag och förändra din livsstil i en positiv riktning.
 
 Om du känner att du lever exakt det liv på det sätt som du vill så behöver du inte läsa mer, denna text vänder sig till dig som behöver utvecklas och vill ge din hjärna, själ och kropp tid och underlag för reflektion och eftertanke.
 
 Frågorna nedan brukar jag använda som underlag för min egen del och i mitt arbete med mina klienter när jag behöver få perspektiv på känslor och tankar.
 
 Ett första steg är att börja fundera över vad frågorna betyder och har för mening. Det andra steget är att besvara dom i huvudet. I tredje steget skriver du ned svaren på papper.
 
 Vilka aktiva beslut har jag tagit idag?
 Vilka delar av min dag mår jag bra av?
 När tänkte jag en positiv tanke om din kropp senast? Vad tänkte jag då?
 När överträffade jag mina egna förväntningar på min kropp senast?
 Vilka träningspass längtar jag efter?
 När känner jag mig extra nöjd med ett träningspass?
 Hur känner jag mig när jag vaknar på morgonen? Vilka positiva tankar tänker jag då? Vilka negativa känslor vaknar jag med?
 Vad saknas för att jag ska känna mig lycklig i min vardag?
 När känner jag att jag har en meningsfull vardag?
 När tar jag beslut som jag ångrar i efterhand?
 Hur kan jag öka min känsla av en positiv vardag?
 
 De svar du har på ditt papper nu beskriver dina känslor och tankar, som de är just nu. Det finns inget rätt eller fel när det gäller dina känslor men när du får lite mer perspektiv på hur du känner och framförallt varför så är det lättare att styra tankarna i en positiv riktning.
 
 När livet känns stressigt, tufft, mörkt eller pressat så kan sånt här verka klyschigt och ”lätt att säga, svårt att göra” men jag vill verkligen betona att bara tanken på att du faktiskt själv kan styra ditt liv i en positiv riktning räcker väldigt långt. Du behöver inte alltid agera eller förändra, det är tillräckligt att du har vetskapen om att du är värdefull, att du förtjänar att må bra varje dag, att du är huvudperson i ditt eget liv.
 
 Du är viktigast i ditt eget liv.
 
 Skriv av frågorna ovan och ta fram dom den dag du känner att du behöver stanna upp och styra dina tankar i en positiv riktning och ta beslut som är bra för dig, på kort och lång sikt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Ida 22 januari, 2015 at 18:44

  Vilken underbar tröja! Kommer vi som inte bor i storstaden kunna köpa dessa?

  [Svara]

 • Svara Fru Minimalist 22 januari, 2015 at 21:59

  Vilken fin tröja/jacka! Skulle gärna se hur den ser ut framifrån, dragkedja eller mer som en vanlig tröja som dras över huvudet?
  Blir nyfiken att se mer av kollektionen! Hoppas den snart kommer i en butik nära mig… 😉

  [Svara]

 • Svara Anna 23 januari, 2015 at 10:29

  Supersnygg!

  [Svara]

 • Svara Jag ska bli en positivare person | Den springande soffpotatisen 23 januari, 2015 at 11:39

  […] och ting men det gör ju inte att jag mår bättre så jag försöker att vända på det där. Lovisa hade en lista på frågor man kan ställa sig själv för att ta reda på hur man tänker och beslutar kring saker som styr […]

 • Svara Linda 23 januari, 2015 at 14:10

  Vilken fantastiskt bra lista, jag har reflekterat över den under kvällen, natten och morgonen och skrivit ned några svar. Tycker det är så skönt att stanna upp och tänka efter ibland.

  [Svara]

 • Lämna kommentar