Lofsans januari

#LofsansJanuari dag 2

På årets andra dag fokuserar jag på träning i min januariserie #LofsansJanuari. I filmen nedan bjuder jag på 30 minuter benträning med en variant på burpee som säkert är ny för många av er, kör den med eller utan hopp, och fyra stycken utfallsvarianter. Testa passet och berätta hur det gick! Använd gärna #LofsansJanuari om du lägger upp bilder på instagram, där finns också #Lofsianer och #Lofsangruppen som samlar alla er fina tjejer som läser min blogg och tränar med oss i Lofsangruppen. Jag heter @Lofsans på instagram om du vill följa mig, jag lägger upp mycket mer vardagsbilder där än här i bloggen.

Lycka till med passet tjejer!

Om du vill ha fler filmade träningspass kan du prenumerera på min youtubekanal! #LofsansJanuari presenteras i samarbete med Röhnisch och Merrell.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Anita 2 januari, 2015 at 22:50

  Lofsansjanuari dag 1 avklarat.
  Målen är nedskrivna.
  I morgon blir det att prova på passet i Lofsanjanuari dag 2.
  Tack för allt du delar med dig av. Det betyder jättemycket för mig.

  [Svara]

 • Svara Cina 3 januari, 2015 at 00:12

  Du leverar grymt 7-24!! Ska önska mig passet av Johanna!

  [Svara]

 • Svara Träning Kent-o’clock | malillalilla 3 januari, 2015 at 14:49

  […] körde ett eget pass och Emma, Malin och jag skulle boxas. Vi blandade upp boxningen med Lofsans pass från 2 […]

 • Svara Emelie 4 januari, 2015 at 10:59

  Provade passet igår. Haha tyckte det var sjukt jobbigt. Var nära att kräkas i 25:e minuten men jag höll ut ;)!

  [Svara]

 • Svara Monica 5 januari, 2015 at 15:55

  Ett sånt pass. Jag och min man körde det hemma i lördags. Superträningsvärk. Så detta pass hoppas jag att jag vågar fler gånger.

  [Svara]

 • Svara Åsa 6 januari, 2015 at 09:50

  Sjukt bra benpass. Mycket jobbigt 🙂

  [Svara]

 • Svara Sara 9 januari, 2015 at 19:28

  Testade passet som fredagsfys. Sjukt jobbigt, men kul.

  [Svara]

 • Lämna kommentar