Lofsan

Lofsans Videofyme, twitter och instagram

Har ni sett att det högst upp i högerspalten av bloggen nu ligger en ruta med alla videofymeklipp jag laddat upp? Om ni surfar med iPhone så rekommenderar jag er verkligen att gratis ladda ner videofymeappen. Då kan ni prenumerera på alla mina filmer och se dem direkt i appen, ibland fungerar det bättre än att titta direkt i webläsaren. Och om ni ändå inte fått nog av mig så kan ni följa mig på twitter @lofsan och på instagram @lofsans också, och klicka i Gilla i facebookrutan till höger också så missar du inga inlägg.

Mer Lofsan åt folket tycker jag. 🙂

 

 

[videofyme id=”499557″ width=”500″ height=”320″]

[videofyme id=”499574″ width=”500″ height=”320″]

[videofyme id=”499615″ width=”500″ height=”320″]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Laura 21 juni, 2012 at 19:20

  Hej bästa Lovisa!!! Undrar om du kommer köra mer crosstraining pass i sickla i höst?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Hej Laura, nej, som det ser ut i dagsläget kommer jag inte ha något eget pass i Sickla men jag kommer vicka när det behövs!

  [Svara]

 • Svara Forever Fanny 21 juni, 2012 at 22:23

  Hej Lovisa! Jag har börjat följa din blogg genom tips från Jonna (Hälso-camp Umeå). Dina blogginlägg är inspirerande och jag gillar dem eftersom jag själv tränar mycket och brinner för ett sunt liv med träning i vardagen. Jag driver själv en blogg som du ser. 🙂 De är härligt att se dig, pigg och glad med ljuvliga barn omkrig dig.
  Men jag är nyfiken på hur du själv äter (förutom inga kolhydrater till middag). Skulle gärna vilja se upplägg hur du tex äter en dag, och tips på maträtter. Jag känner själv att jag har kört fast lite…
  Ha de gott!

  Fanny

  [Svara]

 • Lämna kommentar