Lofsan

Lofsans power bowl på Hawaii Poké i Gallerian

I stolt samarbete med Gallerian och Hawaii Poké!

Den trendigaste maträtten just nu är garanterat Poké Bowl! Hawaii Poké (som flyttade in i Gallerian december 2016) serverar det hawaiianska konceptet Poke Bowls, en hälsotrend som har seglat upp som en av de främsta under 2016 och som bara fortsätter att växa sig stark. Just ”poke” är egentligen långt ifrån någon nymodighet. Det är enkelt förklarat små bitar av rå fisk, liknande sashimi, som serverats som tillbehör i hemma- och krogmiljö på Hawaii i många århundraden. Kombinationen ”poke bowls” är som det låter pokes serverade i en skål. Också det en rätt som utvecklades på Hawaii för länge sedan. Poke bowl är således en mix av fastfood och hälsomat. Ett optimalt alternativ om du vill ha något fräscht men mättande.

I vår samarbetar jag tillsammans med Gallerian och Hawaii Poké, vi ska tillsammans sprida inspiration till en hälsosam livsstil där man tar hand om sig själv och gör snälla sunda val!

 

Till att börja med:

Jag har fått skapa en helt egen Signature Bowl, helt enkelt en egen Poké Bowl som innehåller precis det som jag vill ha! Mellan den 20:e februari och 20:e mars så kan du beställa Lofsans Power Bowl på Hawaii Poké i Gallerian!

Jag satsar på en balans mellan sallad, bra kolhydrater, rejält med protein och såser som smakar mycket. Förutom lax som proteinkälla så la jag till fetaost på toppen men jag rekommenderar även att du lägger till 30:- och dubblar mängden lax om du vill ha ännu mer protein.

I min Power Bowl är det sallad, quinoa, lax marinerad i sesamolja, chili och ingefära, rödbeta, edamamebönor, picklad morot och fetaost. Jag valde wasabi-aioli som sås. Överst på toppen ligger min favorit: rostade sesamfrön.

 

Dessutom:

Lördag 25/2 så hänger jag i Gallerian mellan kl 12-14. Då kan du komma och träffa mig och prata om din träning. Jag svarar på frågor, bollar träningsupplägg, signerar ”Stora träningsboken för kvinnor”  eller kanske ger dig en kram, du bestämmer! Detta är en superchans för dig som vill träffa mig och få råd och hjälp! – Och du kan också få provsmaka min Power Bowl! 

Gallerian kör i samband med sportlovsveckan i Stockholm ett hälso- och träningstema och den 25 feb händer det extra mycket. Mellan 11-15  bjuds det på fräscha smakprover, aktiviteter och överraskningar från Gallerians butiker, caféer och restauranger. Du kan t ex cykla ihop din egen smoothie. 🙂 – Don’t miss it!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar