Lofsan

Lofsans mammaträning på radio P4

I morse kom min syster Agnes hit strax efter 7 för att cykla till förskolan med gräbsen. Jag var nämligen på Sveriges Radio en stund på morgonen för att prata om mammaträning, och särskilt då mina träningsfilosofier baserat på min bok. Jag hittade faktiskt länken till inslaget så jag lägger upp den här för er som missade inslaget eller inte bor i Stockholm. Det är helt galet roligt så mycket uppmärksamhet boken har fått i media, jag är så glad att boken uppskattas så mycket och att den mottas med så många positiva ord. Jag själv är väldigt nöjd med Lofsans Mammaträning och jag längtar till att få ge er fler titlar att läsa. Mitt arbete med bok nummer 3 började redan innan sommaren så klart. 🙂


Lofsans Mamamträning har faktiskt sålt slut bara på några dagar, så precis som Stora löparboken för kvinnor så har vi fått skicka boken för en ny tryckning i princip direkt efter lansering. Så jädra coolt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

 • Svara Karin 14 augusti, 2015 at 09:47

  Hej Lofsan!

  Jag är nyfiken på dina tankar kring ditt kommande fjällmaraton. Hur har du lagt upp träningen inför, hur förbereder du dig sista veckan, hur länge tror du att du kommer vara ute?

  Med vänlig hälsning,
  Karin

  [Svara]

 • Lämna kommentar