Lofsan

Lofsangruppens träningsresa till Grekland

Idag släpptes biljetterna till Lofsangruppens två träningsresor till Mythos Beach på Rhodos i maj + juni. Det är ett nytt koncept där vi kombinerar charter, tränings- och familjeresa. Träningspassen är synkade med barnklubben, det finns simskola för barnen och Lofsangruppen har tre coacher på plats (jag (Lovisa Sandström), Clara Fröberg och Sara Wiss) som hjälper deltagarna med styrka, löpning, rörlighet och teknik. Samtidigt finns massor av valbara pass, föreläsningar, möjlighet till individuell coachning mm.
 
 

 
 Den här träningsresan vänder sig till dig som vill kombinera en solsemester i Grekland med träning och familjehäng. Njut av tid vid poolen, i solstolen och låt barnen gå på simskola och i Apollos barnklubb Club Polly och Mino medan du har möjligheten till 2-3 träningspass per dag och föreläsningar på kvälllarna.
 
 En resa kryddad med Lofsangruppens träning helt enkelt! Vi växlar träningspassen mellan styrkepass med skivstång, kroppsvikt och redskap, löpträning och rörelseträning. Förutom Lofsangruppens träningspass ingår Mythos Beach eget träningsschema med flera träningspass dagligen. Mellan träningspassen kan du möta upp familjen för måltider, vila och poolhäng. Reser du ensam med barn går det jättebra använda barnklubben under träningspassen. Vill du lära känna andra träningsintresserade familjer finns det reserverade bord i restaurangen för Lofsangruppen.
 
 
 Gå in på www.apollo.se/lofsan för mer info och anmälan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Jennifer 3 december, 2016 at 20:05

    Jag skulle gärna gå ner några kilon. Men att gå iväg till gym är uteslutet fast jag älskar det. Om jag kan lägga två halvtimmar per dag på träning (30min rast mitt på dan + 30 min på kvällen) vad är mest effektivt?

    Känner mig säkrare på maten men saknar lite desiplin

    [Svara]

  • Lämna kommentar