Lofsan

Lofsangruppens Studio – nu med naprapat

Nu har vi varit igång med Lofsangruppens studio i ett par månader och det har gått långt över förväntan! Massor av pt-kunder, workshops, pt-small groups och annat har stått som spön i backen – jättekul! Det känns grymt att Lofsangruppen har fått en plats där vi också finns ”på riktigt”.

Vi adderar nu ett erbjudande till konceptet, då vi från och med denna vecka också kommer ha en egen Lofsangruppen-naprapat hos oss, Kristoffer Eriksson. Han kommer att ha fast tid hos oss på torsdagar 08.30-13.00.

Kristoffer är legitimerad naprapat med flera års erfarenhet av rehabilitering och återgång till aktivitet och träning. Hans specialitet är idrottsmedicin och aktivitetsrelaterade besvär. Han är dessutom utbildad löpcoach och fd elithockeyspelare.

Det här innebär att både befintliga och nya kunder nu kan få hjälp på plats med skador, smärta, prehab och rehab av en riktigt duktig expert.

Du bokar Kristoffer via: kristoffer@lofsan.se

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Johanna 18 mars, 2016 at 09:41

    Jag har läst din blogg ganska länge o har alltid gillat blandningen på inläggen. Allt från träning, familj, resor o dina samarbeten m företag. På senare tid känns det som om frekvensen på inlägg minskat, vilket är förståeligt m tanke på alla dina projekt. Men nu har det postats tre ”reklaminlägg” på raken o jag undrar o det är så din blogg kommer fungera framöver eller om jag ska fortsätta hålla tummarna för att den ska återgå till sin vanliga form.

    [Svara]

  • Lämna kommentar