Lofsan

Lofsangruppen växer

När jag för ett år sedan började tänka på hur jag vill att en onlineversion av min coachingtjänst ska se ut så hade jag aldrig i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig hur bra resultatet skulle bli. Det ligger så många timmars arbete bakom Lofsangruppen, så mycket energi, tid, kraft, svett, skratt och nog också lite tårar. Att lansera Lofsangruppen är ett av de modigaste och läskigaste besluten jag någonsin tagit i mitt yrkesmässiga liv men det är också helt klart ett av de bästa.

Jag har under året handplockat och utbildat mitt team av coacher, det består av tjejer som jag tror på till 100% och vågar satsa allt tillsammans med. Vi jobbar hårt, vi jobbar mycket men vi får också helt fantastisk utdelning för vårt engagemang. Som i många andra nya projekt så är det lite skumpigt på vägen med små barnsjukdomar som tekniska problem men vi har stort tålamod och gör allt i vår makt för att våra klienter ska känna att Lofsangruppen är det bästa alternativet för dig som söker en coach som uppmuntrar, utmanar, peppar, stöttar och framförallt ger resultat.

Från starten i juni, var vi sju stycken coacher i Lofsangruppen, med en enorm efterfrågan fick vi redan i juli utöka teamet med Betty Wassenius och nu i augusti så får vi ytterligare en coach i form av Rebecca Törmä. Rebeccca har varit med i Lofsangruppen som projektledare  och supportansvarig från idéstadiet av tjänsten och jag är superglad över att nu också kunna arbeta tillsammans med Rebecca i coachrollen. Rebecca är utbildad personlig tränare och kostrådgivare från The Academy. Hos Lofsangruppen kommer Rebecca att framförallt arbeta med våra klienter som vill ta sin styrketräning till en ny nivå och kombinera sin träning med en kostförändring, antingen för att gå upp i vikt eller ned i vikt. Rebecca kommer att komplettera vår dietist Sophia Lind mycket väl då vi ser en stor efterfrågan på just kostrådgivning i kombination med prestationshöjande träning.    

Profil Lofsangruppen  

Resten av teamet består sedan tidigare av coacher inriktade mot konditionsträning, rehabilitering, träning under och efter graviditet och vårt mest populära område; Styrka och prestation. Under hösten kommer vi att fortsätta utöka Lofsangruppen så hör av dig och berätta om dig själv, dina utbildningar, dina erfarenheter och vad du brinner för om du är intresserad av att bli en del av vårt coachteam.  

Du som är sugen på att bli klient hos oss i Lofsangruppen men känner dig osäker på vilken tjänst som passar dig kan maila mig på lovisa@lofsan.se så bollar jag gärna med dig. Berätta var du befinner dig i dag, vilka mål du vill uppnå och vad du vill ha hjälp med så guidar jag dig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Lottas gata 14 augusti, 2014 at 10:33

  Åh vad kul, Rebecka är en av mina favorit-bloggare!

  [Svara]

 • Svara uppochhoppa 14 augusti, 2014 at 11:06

  Grattis till alla parter! Rebecca är en superdonna, såklart hon passar perfekt!

  [Svara]

 • Svara Rund är också en form! 14 augusti, 2014 at 11:41

  Grymt initiativ! Och riktigt modigt!
  Kul att det går bra för er. 🙂

  Kram M

  [Svara]

 • Svara Paula 14 augusti, 2014 at 12:49

  Vad roligt att det går så bra för er! Heja heja 🙂

  [Svara]

 • Svara Karin FitnessochHälsa 14 augusti, 2014 at 23:11

  Kul att projektet är så lyckat och att efterfrågan är så stor!
  Grattis och bra jobbat!

  [Svara]

 • Lämna kommentar