Lofsan

Lofsangruppen expanderar

Intresset och efterfrågan för den nya coachningstjänsten Lofsangruppen har varit helt fantastiskt stort och vi i teamet är helt överväldigade av ert engagemang. Vi har jobbat stenhårt de senaste veckorna med att sätta igång våra klienter med träningsupplägg, göra kostanalyser och individuella handlingsplaner. Jag är oerhört stolt över det enorma arbete som coacherna gör och jag är superglad över att redan nu kunna utöka vårt team med ytterligare en erfaren och väldigt kunnig coach i form av Betty Wassenius. Betty driver det funktionella tjejgymmet B-Room i Växjö och ligger bakom flera framgångsrika träningskoncept, både på plats i Växjö och online. Betty och jag delar en syn på träning som ett verktyg för att bygga upp en stark självkänsla och en hållbar och aktiv glädjefylld vardag.
 
 Betty är med sin långa erfarenhet och sina gedigna utbildningar på området expert på så kallade mammamagar och kommer i vårt team att framförallt jobba med klienter som är eller har varit gravida, klienter som behöver gå ner i vikt och klienter som vill jobba mot prestationsinriktade styrkemål. Bettys engagemang i Lofsangruppen innebär att vi som team kan fortsätta växa och låta alla tjejer som vill träna och utvecklas med oss kan göra det utan väntetid. Lofsangruppen består nu av åtta coacher med profiler inriktade mot styrketräning, konditionsträning, kostrådgivning och rehabilitering.
 
 Lofsangruppen erbjuder rådgivning och coachning inom motion och kost. Detta faller inom ramarna för avdragsgill friskvårdsförmån för företag och är godkänt för så kallat friskvårdsbidrag av Skatteverket.


Betty Wassenius – ny coach i Lofsangruppen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Camilla 4 juli, 2014 at 21:19

  Grymt!

  [Svara]

 • Svara Vickan 4 juli, 2014 at 23:52

  Gäller skatteverkets friskvårdsavdrag på alla paket man köper hos er? Har tidigare köpt pt-online hos ett annat företag och fick inte ersättning från jobbet för det då träning med pt inte är en skattefri förmån även om det är online. Kostrådgivning gick däremot bra.

  [Svara]

 • Svara Sanuschka 5 juli, 2014 at 12:47

  Hej!

  Körde back attack idag! Riktigt bra pass. Fick gravidmodifiera några övningar och ta bort några men i sin helhet bra ryggpass.

  Tack för all inspiration du ger!

  /Sanna

  [Svara]

 • Lämna kommentar