Lofsan

Lofsangruppen expanderar

I takt med att min onlinetjänst Lofsangruppens klientantal ökar har jag ytterligare en gång fått handplocka en coach till teamet. Det känns oerhört roligt att få presentera vår nya coach Teresa Pekkanen, även känd som bloggaren Tumadre.

DSC_0037

Jag har känt Teresa flera år och har följt hennes träningsresa på nära håll. Teresa gick från ingen träning alls till att börja träna hemma till att nu vara en mycket lösningsorienterad licensierad personlig tränare, utbildad hos The Academy. Hos Lofsangruppen kommer hon att bidra med sin kunskap om att komma igång med träning och skapa balans i vardagen. Vi har stor efterfrågan på coaching inom just detta, att forma en hållbar livsstil, och Teresas personliga erfarenhet i kombination med hennes kunskap ser jag som en stor tillgång för våra klienter.

Rhodos

Igår onsdags eftermiddag lämnade hela familjen Sverige för att kommande vecka ”äta frukost, bada och äta glass” på Rhodos. Och fira min 30-årsdag. Under den här veckan kommer jag att vara mindre aktiv i bloggen men desto mer aktiv på Instagram. Följ mig gärna där, ni hittar mig som @lofsans.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar