Lofsan

Lofsan surprise på Rosa Skrot

Ikväll drar jag igång en ny termin på Rosa Skrot med mitt cirkelpass klockan 17. Varje onsdag kör jag olika teman på passet, det är ett pass med stor variation, alla kan vara med utifrån sina egna förutsättningar. Du behöver inte vara medlem på Rosa Skrot utan kan betala 180:- per pass, kom ihåg att boka dig via mail info@rosaskrot.se innan bara.
 
 På tal om Rosa Skrot så firar vi 2 årsdag nu. Den 25/8 har vi vårt kalas med goodiebags och födelsedagspris på vårt medlemskap Pink Card med 417:- per månad. Kom gärna förbi och säg hej!
 
 Här bilder från säsongens första gruppträningspass för min del; startpasset på Röhnisch Success i Humlan i måndags.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Anna 20 augusti, 2014 at 13:36

  Hej!

  Jag fick barn för 8 veckor sedan. Kan jag vara med på det här passet? (har varit på efterkontroll och mina magmuskler har gått ihop. Tränade hela graviditeten)’

  Hälsningar Anna

  [Svara]

 • Svara Anonym 20 augusti, 2014 at 17:07

  Hej. jag har en träningsfråga, har letat i arkivet men förstår inte riktigt svaren så jag frågar igen och hoppas på svar 🙂
  Jag tänkte komma igång på riktigt nu efter att bara ha gått barnvagnspromenader, visserligen ordentliga sådana, hela första året sedan jag födde barn. Nu gav jag mig ut och sprang och kunde verkligen inte hålla tätt i backar eller när jag tog i extra, vad betyder detta? Att jag har svag bäckenbottenmuskulatur förstår jag, men rent praktiskt? Ska jag fortsätta springa och på så sätt öva upp det? Eller förstör jag kroppen genom att springa när jag är för svag? Har inte ont någonstans utan detta är enda problemet 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar