Lofsan svarar

Lofsan som Postgravid/Nygravid

Jag får ofta frågan hur man kommer i form efter en graviditet. Svaret är lätt att säga för mig men svårare att hantera för den som tycker sig ha provat ”allt”.

De här bilderna är tagna när jag vid nuvarande graviditet är gravid i andra månaden, cirka sex månader efter graviditeten med Sixten.

Genom att kraftigt begränsa mängden skräpmat, äta regelbundet och träna hårt går det att komma i form efter en graviditet. Skippa alla ursäkter; rör på dig ordentligt två timmar varje dag och sluta ”unna” dig så kommer resultaten att komma.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Natasha 22 juli, 2010 at 19:29

  hej, en fråga om magen. Din mage ser ju verkligen trimmad ut på bilden, inget fett alls.
  Men hur upplevde du att huden var? var den ändå lixom lite ”uttöjd” eller lyckades du tighta till den oxå? Jag känner det som att jag har lite för mycket hud efter graviditeten, om du förstår hur jag menar 🙂

  //Natasha

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Huden drog ihop sig mer och mer för varje månad som gick. När bilden togs var huden helt ”torr” eller vad man ska kalla det.

  Jag tror att man har olika genetiska förutsättningar för hur väl huden drar ihop sig, precis som ålder och antal graviditeter spelar roll.

  Det är dock få kvinnor med lite underhudsfett vars hud inte dragit ihop sig.

  [Svara]

 • Svara Sanna 25 juli, 2010 at 11:53

  Härligt att få följa din blogg! Kloka funderingar, intressanta inlägg!
  Kroppen är fantastisk. Jag födde tvillingar för 4,5 månader sen och nu är jag starkare och snabbare än någonsin.
  Du har så rätt då du skriver: ”Skippa alla ursäkter; rör på dig ordentligt två timmar varje dag och sluta ”unna” dig så kommer resultaten att komma.” 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar