Lofsan

Lofsan shop

Lofsan Shop är här!

Idag kan jag stolt berätta att jag öppnar affär, i samarbete med Sportamore: Lofsan Shop.

Det känns jättehärligt att äntligen ha en egen butik! Nu kan du enkelt shoppa mina favoritprodukter online. Alla produkter är handplockade av mig ur Sportamores gigantiska utbud med över 300 varumärken, och jag kommer regelbundet fylla på med ständigt nya varor som jag gillar. I Lofsan Shop finns alla mina favoriter, plagg och produkter som jag använder själv, som finns med på fotograferingar, i böcker, saker vi använder själv hemma, osv. – Det är helt enkelt mitt personliga urval av favoriter!

Lofsan Shop är en shop-in-shop fylld med mina favoritprodukter. Allt för att guida sina följare med smarta köptips. Sportamore har dessutom prisgaranti, så alla följare kan räkna med att göra en bra deal när de handlar i Lofsan Shop.

Jag får ofta frågor om vilka produkter jag gillar mest, men har saknat en plats att hänvisa mina följare. När jag till exempel har gjort ett test av vilka tights du kan göra squats i utan att de bli genomskinliga, eller provat mig igenom säsongens bästa löparjackor, så vill jag att du som följer mig på ett smidigt sätt ska hitta mina favoritprodukter.

Jag är själv sedan länge en trogen Sportamore-kund och hoppas att mina följare precis som jag själv kommer att uppskatta serviceerbjudandet med fri frakt och fri retur, snabb leverans och 30 dagars öppet köp. Jag älskar online-shopping!

För mig känns det helt naturligt att jobba med Sportamore som är Sveriges största sporthandel på nätet. Jag gillar mixen av varor och älskar deras exklusiva varumärke Blacc. Nu kör vi!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SHOPPEN!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar