Lofsan

Lofsan plus Tjejmilen = SANT

Hur roligt och coolt är inte detta samarbete som går av stapeln i år?! Tjejmilen, världens största lopp för kvinnor och jag teamar ihop oss! 2017 är jag stolt ambassadör för Tjejmilen, något som ni kommer att ha stor glädje av framöver både här på sociala medier under våren och sommaren men FRAMFÖRALLT andra september 2/9 då ni och jag tillsammans springer Tjejmilen i Stockholm. Den första gången som Tjejmilen gick av stapeln var 1984, vi är alltså prick jämnåriga med bara ett par dagar mellan oss. Som ni säkert kan tänka er är detta uppdrag en stor ära för mig och jag är så glad över att kunna sprida träningsinspiration i sann Tjejmilen-anda, loppet där alla får vara med oavsett nivå

Du kommer att få veta mer om detta samarbete och vad det innebär för dig snart, för att inte missa något så rekommenderar jag dig att börja följa Tjejmilen på facebook och instagram och såklart också min egen facebook och instagram om du inte redan gör det.

Är du ett lika stort fan som jag av Tjejmilen? Kommer du att springa tillsammans med mig i september?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar