Lofsan

Lofsan på Blogger Boot Camp

Det har varit en helt fantastisk dag på Blogger Boot Camp! Vilket flyt kan man ha med vädret en lördag i mars? Knallblå himmel och ett par minusgrader med en strålande sol! Om passet kallas för Mudmania så utlovades för lite lera för den slapp vi men passet var tillräckligt tufft även utan leran. 🙂

Vi joggade från Sats Hötorget till Humlegården som uppvärmning sedan körde vi två varv med 12 stycken 1-minutare. Alla övningar var med bara kroppsvikten, antingen sin egen, kompisens eller båda tvås. En del av övningarna kommer ni att se på PT-skolan på TV4 Nyhetsmorgon framöver men här är bland annat en övning som jag kallar för sockervadden där man snurrar kompisen runt midjan. 🙂

Instagrambilder från Lisa och Life in cerise!


Här grymma brudar som kämpade tillsammans. Jag blev riktigt imponerad av tjejerna som ”satte” riktigt svåra övningar på första försöket.


Starka Lisa och Betty bl.a.!


Fina Annah


Efter lunch så gjorde jag en föreläsning om hur man bygger upp en stor och uppskattad träningsblogg. Jag pratade om fyra frågor man hela tiden kan jobba utifrån när man bloggar:

VAD vill jag blogga om?
Till VEM vill jag rikta mig?
VARFÖR ska jag blogga om detta?
HUR ska jag uttrycka mig formmässigt?

Genom att arbeta med bloggen och hela tiden svara på dessa fyra frågor så får du ett bra innehåll, en tydlig målgrupp med ett klart syfte och en tilltalande form. Jag har haft dessa aspekter med mig hela tiden de senaste åren och med dom så började min blogg att växa till att idag vara Sveriges största träningsblogg. Det är många som önskar mer inlägg om hur man ska tänka kring sin blogg så det är på G åt er.

Men nu ska vi äta tacos och glass härhemma och jobba på lördagskänslan. Jag hade gärna hängt med alla bloggtjejer hela kvällen och inspirerats men jag har min mammaplikt att fylla också. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Kommentarer

 • Svara Anneli 16 mars, 2013 at 18:40

  Hoppas det är ok att jag lagt ut en liten filmad övning på min blogg?

  Anneli

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Åh vad roligt! Måste kolla! Kul!

  [Svara]

 • Svara Karin FitnessochHälsa 16 mars, 2013 at 18:53

  Tack för idag! Din föreläsning gav mig mycket! Intressant att lyssna på dig och jag tar en del av dina tips med mig!

  Ha en mysig kväll med familjen! Kram

  [Svara]

 • Svara C 16 mars, 2013 at 19:21

  Åh- jag skulle vilja vara med på liknande dagar men jag är i alldeles för dålig form…känns som de flesta är supertränade! Men men, otroligt peppande…snart kanske jag också orkar vara med 🙂

  [Svara]

 • Svara Malin | Mamma - Träning - Mode 16 mars, 2013 at 20:17

  Men åh vad kul ni verkar ha haft! Funderade ett svagt ögonblick på om det var er jag såg jogga förbi idag utanför Balance, men kan noll Sthlms-geografi så vet inte alls om det ens är möjligt, haha 😀

  Du sprider som vanligt sådan energi <3
  KRAM

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Det var vi! 🙂

  [Svara]

 • Svara Junitjej 16 mars, 2013 at 21:26

  Vilken underbar dag du har haft!

  [Svara]

 • Svara Hanna 16 mars, 2013 at 21:58

  Stort tack för idag, Lovisa!! Ditt pass var grymt roligt (och jobbigt, som det skall vara!), och föreläsningen gav mig mycket att tänka på. Kunde inte ha blivit mer nöjd med dagen. 🙂

  Kram!

  [Svara]

 • Svara Jennysen 16 mars, 2013 at 22:10

  Fast dina bloggtips känner jag inte är riktade enbart mot träningsbloggar. Nu var ju inte jag där och hörde föreläsningen, men de du radat upp där är ju något som alla storbloggare kan skriva under på, och säger! 🙂
  Säger inte detta för att vara negativ, det var bara något jag tänkte på! 🙂

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Absolut! Och den föreläsningen vänder sig också till företag som vill jobba med bloggare.

  [Svara]

 • Svara Sandra 17 mars, 2013 at 10:26

  Ser ut att varit en riktigt härlig och lärorik dag! Ser fram emot lite blogg tips framöver 🙂

  [Svara]

 • Svara Gårdagens träningspass – Fazer Blogger Bootcamp | Life of Lisa - feat. Stella By Stardust & Miracle Max 17 mars, 2013 at 11:38

  […] var Lofsan som kom och körde skiten ur oss, sin vana trogen. Läs gärna mer om passet hos henne, och ser ni möjligen smickrande bilder på en viss moi […]

 • Svara Mitt Fazer Blogger Boot Camp 2013 : Stepup 2 Fitness 17 mars, 2013 at 15:26

  […] med grymma Lofsan såg jag fram emot med lätt skräckslagen förtjusning. Ett utepass med tuffa helkroppsövningar i […]

 • Svara Löparflickan 17 mars, 2013 at 20:30

  Hej Lovisa, den snygga buffen du har, finns den att köpa någonstans?

  [Svara]

 • Svara Fazer Blogger Boot Camp 2013 – The Story « www.hannaspringer.se 17 mars, 2013 at 22:51

  […] ett roligt och tufft pass där vi arbetade tillsammans som ett team med olika övningar. Lovisa har skrivit så himla bra om passet att jag känner att min beskrivning är lite överflödig. Klicka er gärna dit om ni vill läsa […]

 • Svara Cherie Mårtensson - Mamma till Emma med löparskorna i handen 18 mars, 2013 at 08:20

  Tack för en riktigt lyckad, bra och inspirerande föreläsning 🙂 Det föddes några idéer och tankar 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar