Baxter, Sixten

Lofsan & Lil' B On stage – SatsBaby

Idag var det dags för mig och Baxter att köra vårt första SatsBabypass som instruktörsduo. Det gick inte alls kan jag säga.

Jag har försökt förbereda mig så mycket som möjligt under de två senaste veckorna men tydligen inte tillräckligt för när Baxter blev missnöjd redan under första låten tappade jag fokus. Han kom sig aldrig utan blev bara argare och argare. Han är sådan, han Baxter. Han har höga toppar men extremt djupa dalar. Jag behöver ha en högre lägstanivå så att jag håller tungan rätt i mun även när det hettar till. Jag är ingen ”aerobicstjej” och kommer nog aldrig att bli det så att överhuvudtaget stå däruppe på scenen är en utmaning för mig. Lägg sedan till en steplåda och en skrikande Baxter så förstår ni projektet. 🙂

Fantastiska Lina hjälpte mig med att först trösta Baxter och till slut gå ut med honom. Stort tack Lina! Jag kände mig i alla fall som sämsta instruktören och fick hjärnsläpp och hade noll koll men vad fasen, bara att släppa och gå vidare. Jag måste gnugga koreografin mer till nästa måndag och så hoppas jag att Baxter är gladare då. Jag får förbereda bärselen så att han kan sitta där om han blir missnöjd. Jag vill verkligen ha den här klassen fram till sommaren men inte på bekostnad Baxter välbefinnande. Ni kan väl hålla tummarna för oss nästa måndag?!

Efter passet ville jag bara åka hem och gråta, jag är ju inte mer än mänsklig. Vi sov två timmar alla tre och när jag vaknade kändes det mycket bättre och nu har jag lämnat den gumman bakom mig. Nya tag för den här mamman!!!

Jag tar revansch redan imorgon när jag har mitt första Crosstrainingpass sedan i juni. 19 stycken står på reservlistan till 24 platser så det känns roligt och smickrande. Jag har ordnat musik ikväll och ska finslipa på upplägget i morgon förmiddag. Det blir riktigt tufft och utmanande pass, kul!

Dagens outfits på två matchande bröder:
Tröjor från Ralph Lauren, Sixtens jeans och jeansjacka från Levi’s, Baxters jeans Kapp Ahl, Converseskor på båda två.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Jenny 17 januari, 2011 at 23:37

  Kul, melvin har exakt en likadan tröja som killarna:)!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag såg det på bilderna på farfars klädpaket till Melvin. 🙂 I like!

  [Svara]

 • Svara Lisa med Stella by Stardust 18 januari, 2011 at 00:04

  Det tar sig säkert, håller tummarna.

  Jag minns en gång på sats baby med Stella att instruktören sa ”om ert barn skriker så oroa er inte över vad folk kanske tänker. det enda de tänker är ’phhhuuu vad skönt att det inte är mitt barn som skriker’ – för minuten efter kan det vara just det”.
  Jag tror det inkluderar instruktören också. 🙂

  Bebisarna är ju just bara bebisar. Men som sagt, håller tummarna till nästa vecka och ser så fram emot att själv kunna delta om ett par veckor eller så.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack!!!

  [Svara]

 • Svara Erika 18 januari, 2011 at 10:10

  Men då! Låter inge vidare. 🙁 Jag var sjuk och kunde inte gå på passet så jag missade allt det där. Nästa gång får du en ny chans 🙂 Jag är säker på att det går bättre då. Jag har kört SatsBaby i 10 månader nu. Min dotter ställer fortfarande upp fast nu ålar hon omkring och klättrar på lådan så det blir lite avbrott när jag får ta hand om henne 🙂 men har tänkt att jag säkert får lika mkt träning nu som när hon va liten och ville ammas eller kramas. Alla har ju avbrott i passet men svårare för instruktören dock förstår jag. Jag har me mig leksaker, böcker och små kex, allt för att sysselsätta, muta och locka så att jag ska kunna träna. Svårare när de är mindre. Såg att en mamma hade me sig babysitter, det va ju smart om det funkar.
  Ett tips kan ju va att ni går på andra SatsBaby pass, dels får du öva koriografin och dels får Baxter vänja sig vid musiken och att du studsar omkring. Va gillar han att göra hemma när du gör annat? Har alltid låta min dotter roa sig själv minst en timme på förmiddagen med ”egenlek” så att hon inte ska va så beroende av mig. Hoppas du kan fundera fram en smart lösning tills nästa vecka. Lider lite me dig för jag vet hur jobbigt det är – tills man hittar dom där lösningarna som funkar. Baxter kommer lära sig han me, han kanske hade lite scenrädsla 😉
  Oj va långt det blev, hoppas du uppskattar mina tips och inte tar illa upp 😛 *s*

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tur att du inte var där! 😉 tack för dina tips, det bästa skulle ju vara om han sov men sånt går ju inte att planera när de är så små. Ja, det blir nog ett besök på Odenplan på torsdag så att jag får köra passet i lugn och ro en gång till.

  Hoppas vi ses på måndag!

  [Svara]

 • Svara YKW 18 januari, 2011 at 22:15

  Gött, underbart! Man ger sig aldrig.

  [Svara]

 • Svara Monika 19 januari, 2011 at 19:46

  Hej!

  Jag var på ditt pass i Sickla i måndags, och jag uppfattade inte alls det som du gjorde! Jag tyckte det var jättebra! Jag blev supersvettig och trött och om du missade några kombinationer så gjorde det i alla fall inte mig något! 🙂
  Kommer nog att gå på måndag igen!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Åh, tack för dina ord! Kom gärna fram nästa vecka så jag får hälsa på dig!

  [Svara]

 • Svara ellenojag 20 januari, 2011 at 00:16

  Mer välklädda fina små killar finns nog inte!

  [Svara]

 • Svara Carolina 20 januari, 2011 at 12:46

  Men åå va kul, jag bokade in mig på Satsbaby igår, och så råkade jag surfa in här nu 🙂 måndag blir mitt första träningspass på lääänge, och det ska bli jättekul verkligen! Det blir startskottet helt enkelt 🙂

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Vad roligt! Då ses vi på måndag!

  [Svara]

 • Lämna kommentar