Lofsan

Lofsan buzzar: om Pampers Active Fit

Vi fick hem ett paket från Buzzador med de nya Pampersblöjorna, Active Fit att testa och utvärdera. Vi är en Pampersfamilj även om vi somras var otrogna och köpte Liberos fotbollsblöja två gånger. Vi använder Pampers Baby Dry på nätterna och Easy Up (byxblöja) på dagarna så det skulle bli spännande att prova Active Fit som jag sett många andra mammor använda. Tyvärr är jag inte alls nöjd med Active Fit:

– Den luktar illa så fort det kommer lite kiss i den.
– Den tappar passformen och hänger nere vid knäna av lite kiss.
– Den har läckt varje natt vi använt den.

Däremot är den ganska snygg med de lila färgerna jämfört med anonyma Baby Dry men det uppväger inte på långa vägar den dåliga funktionen.

Jag är glad att blöjorna är slut nu så att vi kan gå tillbaka till att bara använda Easy Up och Baby Dry utan att ha dåligt samvete för en blöjhög som ligger oanvänd.

Vilka är era erfarenheter av Active Fit?

Vill du också prova produkter och tjänster gratis? Registrera dig på Buzzador och ange Lofsan som värvare.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Nea 12 oktober, 2010 at 15:30

  Oooh jag måste också blogga om blöjorna- Är heller inte nöjd. Upplever samma saker som dig. Har alltid tyckt att pampers blöjor luktar och Active fit luktar värst. Vpra blöjor gick pt skitsnabbt eftersom man fick byta ofta då dem var blöta och tunga efter kisseri. Och på natten gickd et absolut inte att använda. Våra läckte också nästan varje gång.

  Måste blogga om dem nu när jag kommer ihåg det haha

  kram

  [Svara]

 • Svara Natasha 12 oktober, 2010 at 15:31

  det e så lustigt hur sånt där kan variera från barn till barn, active fit är den blöja vi har varit nöjdast med. Våran lilla kille är 9 månader och vi har nog använt endast active fit sen han var 4 månader. Innan det körde vi en del med Libero, men de läckte alltid på natten. Så vi håller oss till Pampers active fit, har även testat baby dry och de var också bra, men active fit sitter bäst.

  //Natasha

  [Svara]

 • Svara MansonDust 12 oktober, 2010 at 15:45

  Alltid tyckt att Pampers luktar illa fort & hänger vid minsta lilla kiss. Vi kör Lidl’s blöjor faktiskt, efter att ha testat både Libero & Pampers (& en rad billigare märken, bl.a Willy’s & ICA’s). Lidl’s är billiga (70:-/paket) & har i princip aldrig läkt, dagtid eller nattid. Dom sitter bra också. När barnen har varit nyfödda har vi dock använt Libero’s för dom allra minsta, för uppsugningsförmågan för löst bebisbajs. 🙂 Men Pampers, nej.. helst inte.

  [Svara]

 • Svara Anonym 12 oktober, 2010 at 16:16

  Jag och melvin har samma tycke som er om active fit. Passformen, dålig. Läcker på nätterna och luktar illa. Jag har ett helt paket kvar tyvärr men tänkte ha de som back up blöjor för nu vill vi tillbaka;)!

  [Svara]

 • Svara Caroline 12 oktober, 2010 at 19:24

  Åhh lite komiskt då jag och sambon precis diskuterande det där med lukten. Har kört libero fram tills nu men ville ha pampers då jag tycker att dom är något mjukare mot huden ( har en 6-månaders kille). Men fy vad det luktar, jag blir alldeles yr och illamående och tänk lillkillen som måste känna doften hela tiden. Konstig för det luktar verkligen gift. Obehagligt.
  Nej det får nog bli libero framöver eller baby dry. Ett enormt lycka till till den stundande förlossningen!
  Har läst bloggen ett tag och gillar dig skarpt!! Du är grym! Och Sixten är världens tuffaste lilla kille ;-)!

  Med vänliga hälsningar Carro!

  [Svara]

 • Lämna kommentar