Lofsan

Livet blir vad du gör det till

Första halvan av dagens träningspass blev 5 kilometer löpning med Chariot CX2 och två små gräbs i. I love it!

Sen tömde jag överkroppen rejält i Lindvallens utegym med chins, toestobar i tabataform, axelpress med stock i tabataform och plankan jag visar i klippet nedan, också i tabataform. Helt slut på ett skönt sätt!

Livet blir vad du gör det till. Don’t count the days, make the days count. Varje dag är värdefull och jag strävar alltid efter att fylla varje dag med ett värdefullt innehåll. Ett innehåll jag kan stå för resten av livet.

Just nu är det min familj och min träning som fyller dagarna. Varje kväll ser jag tillbaka på dagen och njuter av hur värdefull den är, i sin enkelhet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Agneta 11 augusti, 2012 at 17:21

  Vad fina ni är! En fråga ang intervaller på löpbandet. Är det bättre att springa som ”uppvärmning” till ett styrkepass eller att avsluta med att springa? Hur tycker du och varför?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Det beror på vad du vill fokusera på. Det du vill förbättra mest ska du köra först när du har som mest energi.

  [Svara]

 • Lämna kommentar