Lofsan

Lite vardagsliv

När Hans är i London och julshoppar (och jobbar såklart), jag börjar jobba 07 på morgonen och sedan har pass på kvällen så är jag oerhört tacksam att vi har världens bästa nätverk kring oss. Barnens mormor kom förbi efter jobbet, stekte pannkakor till barnen (och 5 extra som fanns klara när jag kom hem efter dagens andra vända till gymmet), tömde diskmaskinen och läste sagor för barnen medan jag var på Rosa Skrot. Jag tog en powernap i soffan innan dess med barnen sittandes med mig som ryggstöd (lättsövd nu förtiden) och nu när barnen somnat som små bebisar, frukosten är förberedd för morgondagen och kläder är framtagna så sitter jag med datorn och svarar på mail, gör intervjuer till flera tidningsartiklar och hänger på Facebook samtidigt.
 
 Vardagsliv. Så enkelt men ändå så fantastiskt.
 
 


I fredags gjorde vi studiebesök hos Coca-Cola och fick titta i deras fabrik. Baxter sjöng karaoke i en läskautomat tillsammans med Bambis Leah.
 
 


Spännande med alla flaskor!


Efteråt julpysslade vi och åt massa julgodis. Också vardag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Therese 12 december, 2013 at 09:03

  Vad skönt att ni har har ett nätverk som kan hjälpa er. Håller med dig om att vardagslivet kan vara fantastiskt 🙂 Måste fråga igen, vart har du köpt dina byxor? dem är så snygga.
  Ha en underbar torsdag!

  [Svara]

  Hans Renman Reply:

  Byxorna är från Victoria’s Secret i NYC. Köper fler par idag i London. 🙂

  [Svara]

 • Svara Marie 12 december, 2013 at 12:34

  Och var har du köpt tröjan?!? Jättesnygg!

  [Svara]

 • Svara Saras Träningblogg 12 december, 2013 at 16:40

  Va skoj saker ni hittar på 😀

  [Svara]

 • Lämna kommentar