Lofsan

Lite shopping & första cykelturen

Jag har fått tips om en dunväst som tydligen ska passa Sixtens stil, lite Hilfigerkänsla. Den ska finnas på Kapp Ahl så jag måste gå och titta. Det är snyggt och praktiskt med dunväst på hösten tycker jag.

Sedan ska Sixten få cykla hem från förskolan för första gången. Han har aldrig använt sin springcykel utomhus nån gång men idag har jag tålamod och bärsele med så om han inte orkar gör det inget. Vi har 700 meter hem men vi ska nog handla lite mat också.

Men det är praktiskt att ha en vagn där man kan förvara en cykel utan problem. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Nea- 2barnsmamma till en 08:a & 09:a 2 september, 2011 at 16:36

    Kan det vara den västen jag köpte till Jamie? Den tycker jag är ursnygg!

    [Svara]

  • Lämna kommentar