Lofsan

Lite bilder

Båda små gräbsen ligger nu och sover efter en lång dag med utflykt både till Sats och en cityrunda. Jag har varit på Rosa Skrot ett par timmar och hängt med alla fina kollegor över lite god plockmat. Starka tjejer, positiva och generösa med energi. Sällsynta och värdefulla.

Medan jag var borta kokade Hans goda kolor som jag älskar. Mycket bättre än fabriksgodis med färgämnen och konserveringsmedel.

Nu väntar en bit lax, tigerräkor och pilgrimsmussla till middag och sedan ska vi nog titta på en film tillsammans. Galet mysig lördag!


Sixten styr och ställer


Indoktrinering i kebablandet


Jag brukar köpa färgglada jeans på tjejavdelningen och då gå upp två storlekar för att de ska passa men nu har Zara så fina jeans i riktiga färger. Tröjan är från Blingo.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Hanan 13 januari, 2013 at 01:36

  Vilka små sötnosar. Älskar er bugaboo vagnen!

  [Svara]

 • Svara Malin 13 januari, 2013 at 12:05

  Nej, inte äter ni väl tigerräkor?!
  http://www.youtube.com/watch?v=r9u6D2qGwXo

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jodå, det finns reko ekoräkor. 🙂

  [Svara]

  Malin Reply:

  Är det verkligen så? Varifrån kommer dessa? Förhoppningsvis inte Ecuador…
  http://www.youtube.com/watch?v=tR2pVyACT5o

  [Svara]

 • Svara Anna 14 januari, 2013 at 12:16

  Jag tänkte länka till samma youtube-klipp som de båda ovanstående, jag älskar att jag inte behöver göra det, det visar att folk är medvetna.

  Jag vet inte vilken märkning det var på räkorna du köpte Lovisa, men kom ihåg att det är lätt att som konsument luras av att det sitter en ”reko-märkning” på förpackningen. Det händer att märkningen är framtagen av företaget själva och att kriterierna inte granskas av någon utomstående part (exempelvis findus ”fish for life”-märkning) så se upp med märkningarna på livsmedelsförpackningarna.

  [Svara]

 • Svara Andrea 14 januari, 2013 at 22:14

  Fin son!

  [Svara]

 • Lämna kommentar