Lofsan

Lilla julafton 2014

Eftersom vi har valt att resa bort över julafton i år så firade vi lite jul i förväg tillsammans med min mamma, syster och svåger idag. De ville ge sina julklappar till barnen och Agnes tjatar om Hans julomelett året om så vi var liksom tvungna att bjuda på en liten specialjulmiddag.
 
 Efter några timmar med fullt ös och massa lek sover nu gräbsen och Hans och jag ska börja packa inför vår Åre-resa. Vi har med oss egen skidutrustning och eftersom vi bor på hotell med halvpension så behöver vi inte ta med oss något annat. Jag ser med andra ord fram mot fantastiska frukostbufféer och tre-rättersmiddagar varje kväll. Gräbsen ska gå i skidskola på förmiddagarna och jag ska hänga i spat på eftermiddagarna. Bra deal tycker jag.
 


Löjromstoast med gubbröra till rotfruktschipsen.


Kålrotschips, en ny favorit!


Saffranscremebrullée med pepparkaka och vinbär.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar