Lofsan

Life goes on

Jag har varit som besatt av nyheterna de senaste dagarna. Här på hotellrummet har vi både engelska nyhetskanaler och SVT World så vi har kunnat följa med utöver den vanliga rapporteringen på webben. Jag är inte en sådan person som ändrar profilbild på facebook och lägger till en norsk flagga eller deltar i massevent med tända ljus. Man får göra som man själv vill och jag har andra behov. Jag är en känslosam människa och har gråtit många tårar idag och igår. Så är det. Men livet går vidare och vi alla blir nog extra noggranna med att berätta för våra nära och kära hur mycket de betyder för oss. Eller hur?

Igår kväll tog vi en promenad runt det stora tyska hotellet som ligger ovanför Sunwing Resort.

Dagens Lofsan…

Det finns i princip bara tre hotell i Makrigialos; Sunwing Resort, Ocean Beach Club och så det tysk/spanska. Engelsmän, fransmän och holländare har dragit och med dem står många hus obebodda och restauranger och butiker igenbommade. Det är synd med all inclusive för den håller turisterna på hotellen och inte på gatorna med spenderbyxorna på. Vi stöttar gärna den lokala näringen och handlar mat i supermarketen och äter alla middagar på vår favoritrestaurang Porfira. Äkta kretiansk mat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥ 24 juli, 2011 at 11:22

  Har inte ni all inclusive eller äter ni på andra restauranger ändå?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Nej, vi har bara frukosten. Och det är jag glad för. Buffén faller mig inte i smaken överhuvudtaget. Vi äter gärna på små lokala grekiska restauranger istället för den många gånger kaosartade hotellbuffén.

  [Svara]

 • Lämna kommentar