Lofsan

Lets Go Gävle

 Välkommen till årets träningsevent i Gävle, 19-21 september 2014.
 Let´s Go Gävle är för dig som vill hämta ny kunskap, inspiration och energi i din träning.
 
 I tre dagar har du möjlighet att få professionell vägledning i din satsning på ”En Svensk Klassiker”. Du kommer också få möjlighet att utvecklas, träffa likasinnade träningsälskare och ha riktigt kul genom utmaning, svett och skratt i det bästa av utbudet inom gruppträning.
 
 Let´s Go Gävle ger även dig som vill ta steget och komma igång med din träning en möjlighet att testa på nya och gamla träningsformer tillsammans i en härlig mix av Gävles egna- och några av nordens främsta aktörer i de olika grenarna och genres. Let´s Go Gävle erbjuder över 100 olika träningspass, föreläsningar och workshops med det absoluta toppskiktet av instruktörer, coacher och föreläsare på respektive område. Utöver en grandios träningsbuffé arrangeras även en interaktiv mässa, av och för träningsälskare.
 
 


Jag kommer att föreläsa om En svensk klassiker – efter graviditet och inrikta mig på träningsupplägg där den postgravida kroppen är i fokus tillsammans med de psykosociala utmaningar det innebär att träna för ett stort mål och samtidigt vara nybliven mamma. Jag kommer dessutom att köra en workshop inriktad mot rörelseanalys. Tillsammans med leg fysioterapeut Louise Kjellberg kommer jag att guida er genom olika rörelsetester för att analysera rörlighet, balans och stabilitet i prehabiliterande och rehabiliterande syfte. Jag tycker att det är väldigt roligt att föreläsa och köra pass och workshops på event, att det denna gång är utanför Stockholm känns extra kul så att jag får möjlighet att träffa er bloggläsare som bor runtom i landet.
 
 Du bokar din biljett hos Ticnet och kan läsa mer om eventet på Lets Go Gävle.
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Annah 3 mars, 2014 at 11:50

  Så otroligt roligt att det äntligen händer nåt skoj här i stan! Välkommen hit i höst!

  [Svara]

 • Svara FruNeroLindström 3 mars, 2014 at 20:35

  Jag har funderat lite sen i lördags på det här med att åter hitta ”kopplingen” till rumpan. Finns det vissa övningar som är lättare just för detta ändamålet efter en graviditet och finns det vissa som är betydligt svårare där kroppen ”hittar knep att kringå rumpan”?
  Ett sådant inlägg skulle vara oehört tacksamt 😉

  MVH
  Malin

  [Svara]

  admin Reply:

  Det får jag absolut fixa!

  [Svara]

 • Svara Malin - Nybliven tvillingmamma 3 mars, 2014 at 22:57

  Åh Gävle ! Närma för mig! 🙂 roligt! Kram

  [Svara]

 • Svara lois söderlind 5 mars, 2014 at 11:14

  Hej, Jag är intresserad av att, dels hålla en föreläsning om näringens betydelse för ett bra resultat vid träning och en monter för demonstration.
  Mvh
  Lois Söderlind

  [Svara]

 • Lämna kommentar