Sixten

Lek i parken

Sixten och jag tog vår promenad, 6 km, i den sköna höstsolen för att fixa lite ärenden. I Humlegården luktade det verkligen höst och träden börjar få så vackra färger. Sixten fick leka lite i parken, han är ju absolut inte hängig, bara snorig men tillräckligt för att inte träffa andra barn inomhus.

Han har bara sovit en timme, mellan 10 och 11, i en vecka nu, sedan håller han god min fram till 1930 då han gnäller lite och sedan somnar i famnen. Sedan sover han hela kvällen med undantag för några klapp i rumpan och vällingslurk. Han hostar en del men stoppar själv in nappen efteråt och somnar om direkt. Så skönt! Hoppas detta håller i sig när bebisen fötts, fast jag är beredd på att Sixten kan förändras och det kommer jag att tillåta honom att göra. Han är ju inte ens 14 månader gammal.

Ikväll kollar vi på New Yorkfruar och sista avsnittet av Dexter. Vad tomt det kommer att bli utan honom! Vi ska ta fram några bullar ur frysen och dricka o´boy som kvällsfika efter en tidig middag redan vid 17.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara sofie 22 september, 2010 at 00:32

    tänkte bara tipsa angående dexter, en ny säsong börjar sändas på showtime på söndag mer info finns här: http://www.sho.com/site/dexter/home.do 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar