Lofsan

Lego Friends – tävling

Lego har länge varit inriktat mot killar i första hand. Med Lego Friends vill Lego nu nå alla flickor genom att lansera ett ”flicklego” med det engelska namnet Friends. Lego Friends är ett dockbaserat Lego med massor av olika set där du kan välja mellan olika figurer, salonger, hus och annat. En studie Lego gjort visar att flickor i större utsträckning än pojkar tycker om att bygga med lego med verklighetstrogna detaljer och detta satsar nu Lego järnet på.

Vi fick hem ett paket från Lego Friends med en veterinärmottagning med personal, djur, röntgenapparatur, telefon och till och med akvarium. För även om Lego Friends är framtaget för att passa flickor så finns det pojkar som också vill ha verklighetsanknutet lego och inte bara starwars eller rymdstationer.


Sixten som är extra inne på det här med mat vidhöll att det var en restaurang, och så får det vara. Även om gräbsen är för små för att själva kunna bygga ihop lego utifrån en manual så gav djuren, husen, dockorna och blommor så bra samtalsämnen. Till och med lilla Baxter tyckte att det var så spännande med häst, igelkott och blomma. Extra roligt var att Sixten aldrig lekt så länge med en och samma leksak som med detta lego. Timme ut låg han på köksbordet i skydd från Baxter och pillade med de små grejerna. Bästa motorikträningen!

Jag filmade flera klipp för att visa lite på vilket sätt jag och barnen pratar med varandra, kanske är det någon som tycker att det är intressant. Vi pratar till exempel aldrig om flickor och pojkar utan bara om kompisar. På de två sista klippen ser man Sixtens engagemang i legot och hur spännande han tycker att det är, 2,5 år gammal.

Vill du också ha ett Lego Friends med veterinärmottagning och djur? Motivera varför just du/ditt barn borde vinna i en kommentar till detta inlägg så utser jag en vinnare på onsdag kväll!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

48 Kommentarer

 • Svara Lena 17 februari, 2012 at 22:21

  Det skulle vara jätteskoj att vinna legot till min dotter som precis har börjat intressera sig för Lego. Hon sitter med sin pappa nästan varje kväll och bygger så det skulle var så roligt att få ge henne detta.

  Tack för en grymt inspirerande blogg!

  [Svara]

 • Svara Emma 17 februari, 2012 at 22:44

  Min dotter Engla strax över 4 år skulle gärna vilja vinna ett lego friends paket. Efter att ett reklamkort kom med posten för flera veckor sedan om att detta lego skulle lanseras så har hon pratat om det nya legot. Reklamlkortet har hon hängt upp på kylskåpet, så det skulle bli en en mycket glad liten tjej här hemma om hon fick vinna ett paket lego.

  [Svara]

 • Svara Märta 17 februari, 2012 at 22:51

  Vad vettigt, och vad kul med fantasi! Här är ”smålego” också spännande och något som storebror får göra utan att lillebror får/kan vara med. Husdjur önskas innerligt men är lite knepigt när pappa är allergisk, så vad vore väl roligare än att plocka/bygga/leka med denna veterinärmottagning? Trevlig helg på er!

  [Svara]

 • Svara Anna 17 februari, 2012 at 22:53

  Jag har två små grabbar som är riktiga ”bil-killar” och som även älskar att leka med lego och transformers, har försökt med dockor och flera andra saker men ingenting duger. När jag läste ditt inlägg tänkte jag direkt att det här kan bryta bil-trenden hemma hos oss. Jag vill ge dem en ”neutral” uppfostran och jag tror grabbarna skulle bli överlyckliga av att få bygga lego och det skulle känna bra i mitt mamma-hjärta att de tar till sig något som inte är en maskin, blått eller riktat mot målgruppen killar.
  Tack för en bra blogg som inspirerar!

  [Svara]

 • Svara Johanna 17 februari, 2012 at 23:05

  Å jag skulle vilja vinna det till min 3 1/2 åriga dotter och ge henne det i present när lillebror fyller ett år, för att hon under ett års tid varit den allra bästa stora syster man kan tänka sig! Så liten men så klok! Som en bonus vill jag även hylla henne för att hon klarat av 6 månader på ett ersättningsdagis i ett av Norrköpings värsta kvarter då deras ordinarie dagis i vårt område fick utrymmas akut pga gift i golven! Hon har vantrivts på det nya men gått dit och gjort det allra bästa av situationen alltid med en positiv inställning!

  Därför skull jag vilja få möjligheten att vinna ett sådant kit till henne!

  Kramar Johanna

  [Svara]

 • Svara jennyn 17 februari, 2012 at 23:14

  Hej:)!
  En motivering om varför just min Melvin borde vinna lego friends. Det enda Melvin är intresserad av för tillfället är bilar. Det finns ingenting annat än ´bilar för han. Jag vill att han ska börja lära sig finmotorik, lära sig att det finns andra saker att leka/lära sig med.
  Även på förskolan är det bilar eller att springa och åka rutchkana som gäller.

  De har börjat sätta han ner nu för att bygga med klossar. Men tyvärr har de inget genus tänk i leksakerna ännu. Men det ska jag som är med i föräldrarådet försöka ändra på:)! Just därför tycker jag att det skulle vara roligt att min finaste Melvin skulle vinna detta. För att visa att det finns annat än bilar. Sen oxå för att få sitta vid bordet och få göra detta tillsammans med han:)!

  [Svara]

 • Svara Lotta 17 februari, 2012 at 23:36

  Min femåring ÄLSKAR Lego, han kan sitta länge, länge och bygga. Han fick en flygplats i julklapp som han byggt och tagit isär flera gånger, alldeles själv med hjälp av instruktionerna. Nackdelen är, som du skriver, att det är mycket ”killigt” som Star Wars, pirater och tjuvar och min son, som är en kille av den försiktigare typen, är inte alls intresserad av detta utan vill ha ”snälla” saker. En veterinärmottagning med djur hade varit det optimala, roligt att bygga ihop och roligt att leka med för en snäll kille som gillar djur (just nu är kaniner hans favorit trots att han få gånger i sitt liv ens sett en riktigt kanin). Och för hans lillebror på två år som mer än gärna klättrar upp på storebrors skrivbord och pillar med Legot när storebror inte är hemma 🙂

  [Svara]

 • Svara Aggie 18 februari, 2012 at 00:00

  Vilket roligt lego att pyssla med! Min son Milo 2 1/2 älskar pyssel. Detta Lego friends kit skulle va super för motoriken och fantasin. Någonting som vi kan pyssla tillsammans med medans lillasyster Nea 3 månader sover middag.
  Egen tid med honom är så mycket värt! Tror att, tacke vare att vi är noga med att se honom och leka med honom sedan lillasyster kommit har gjort att han inte är ett dugg svartsjuk och såååå fin mot henne!
  Då kan jag pyssla med Milo och pappa få en mys stund med bebis, win-win för alla i familjen 🙂

  Dessutom har vi inget som helst små lego än, dags att testa med andra ord, speciellt när man ser hur fint dina kids uppskattar det 🙂

  Sen så har Milo haft öroninflammation, förkylning och magsjuka under de tre senaste veckorna! Alltså väldigt mycket tid hemma = roligt pyssel underlättar tråkiga dagar 🙂

  Kramar!

  [Svara]

 • Svara Lena 18 februari, 2012 at 02:05

  Hej! Vill börja säga att jag läser din blogg flera gånger om
  dagen. Mycket inspirerande och energigivande. Jag är själv instruktör på ett gym och älskar att träna.
  Jag har en son och en dotter, skulle vilja vinna legot till min son. Som du skrev har han så mycket star wars och cars, jag tror han skulle bli jätteglad för det. Min dotter skulle säkert också bli glad, men hon har ju så mycket flickiga saker redan.

  Med vänlig hälsning,
  Lena

  [Svara]

 • Svara Trillingnöten 18 februari, 2012 at 07:07

  Jag vill gärna vinna åt min dotter som är 4 år. Hon älskar lego och hon älskar djur. Om två veckor åker hennes pappa iväg. Vi kommer inte att se honom på tre månader och två veckor. Räknar redan ned. Och lite distraktion kan vara bra. Inte för att lego kan ersätta hennes pappa, men du förstår vad jag menar! Tack för en fin blogg!

  [Svara]

 • Svara Heja mamma! 18 februari, 2012 at 08:02

  Jag vill vinna legot till min Charlie. Han gillar Lego men får inte röra storebrors ;). Sen är jag helt inne på att bryta mönster och inte begränsa barnens lek till typiska ”flick/pojkleksaker” utan stimulera dem att gå ”över gränserna”. Hoppas, hoppas! Kram

  [Svara]

 • Svara Annelie 18 februari, 2012 at 08:07

  Min dotter pratar hela tiden om att hon ska bli veterinär när hon blir stor, hon skulle älska lego friends tror jag plus att det är lite mer tjejinspirerat och hon älskar ju rosa.

  Som det är nu så får vi varje dag ställa upp och vara ett sjukt djur och sen har hon sin doktorsväska där hon ger oss medicin och dylikt, visst det funkar ju också men att variera leken så att hon kan sitta själv och leka och pyssla med de små djuren skulle vara underbart både för motoriken och för den nya inspirationskällan hon då får.

  *Håller tummarna*

  Kram!

  [Svara]

 • Svara Karin R 18 februari, 2012 at 08:28

  Vi kollade på dina klipp tillsammans jag och min son, 3 år och han sa… -Mamma, jag vill också ha ett sånt lego!
  Och det är ju klart att han skall…!! 😉

  [Svara]

 • Svara Michaela 18 februari, 2012 at 08:33

  Min son på 11 månader är kanske för liten men min brorson fyller snart 3 och för honom skulle det passa perfekt. Jag tror det skulle vara nånting som han och hans mamma skulle kunna umgås kring. Hon älskar djur och i synnerhet hästar och tävlar i hoppning. Det vore en fint sätt att introducera hennes intresse för honom.

  Jag gillar verkligen hur ni valt att prata om kompisar. Det ska jag ta med mig.

  [Svara]

 • Svara Catharina 18 februari, 2012 at 08:51

  Hej

  Självklart vill vi vara med o försöka vinna denna fina vinst.
  Min motivering:
  Vår dotter har börjat intressera sig mer o mer för killsaker, så som bilar, lego pistoler mm på sista tid, och få lego skulle förgylla vår dag då hon skulle bli överlycklig o inte minst hennes pappa som får leka med lite mer kill saker ( som han lekte med som barn) än dockor o prinsessor.

  Eftersom vår familj endast består av en tjejliga så blir de mest dockor mm;)

  Tack för att vi får möjligheten att kunna vara med om att tävla om sånna här saker samt för en toppen inspirerande blogg.

  [Svara]

 • Svara Helena 18 februari, 2012 at 09:26

  Hemma hos oss finns massor av lego och nu mycket åt star wars hållet och min lilla tjej på tre år skulle bli så glad om hon fick lego att bygga med på ”tjejvis”. Dvs pyssla och bygga.
  Att hon precis haft öroninflammation och nu fått magsjuka gör att jag hoppas mer att hon vinner så hon har något nytt och roligt att pyssla med.

  [Svara]

 • Svara jojjan 18 februari, 2012 at 10:02

  Min dotter har precis börjat intressera sig för lego och detta skulle bli en toppenpresent! Jag arbetar som förskollärare och igår på jobbet diskuterade vi hur vi ska få flickorna intresserade av bygg och konstruktionslek. Det här legot verkar vara en bra inkörsport till just detta! Om jag vinner kan jag testa på min dotter och sedan köpa in lite av det legot till förskolan.

  [Svara]

 • Svara Carolina 18 februari, 2012 at 10:37

  Tack för en bra blogg om både träning o barn! Min kille är bara 6 månader o lite liten för lego. men jag vill kommentera ditt inlägg o ge dig en eloge för ditt arbete att ”göra” dina barn neutrala i livet! Jag arbetar som lärare, just nu i en förskoleklass, och vi kämpar just för detta! Att på ett naturligt sätt införa både flickor o pojkar i alla aktiviteter! Vi skapar omedvetet våra barns intressen o jag tycker det är jobbigt när t.ex. föräldrar säger : nää men hon vill bara leka med dockor!! Det måste vara för att hon är tjej!

  Jag vill rekommendera ett bra material, plus-plus. Det är ett byggmaterial som tilltalar alla och när vi inhandlade detta ökade flickornas intresse för konstruktion markant! Detta var ett material som ingen hade satt pojke eller flicka på.

  Grattis lego för att ni äntligen börjar om o gör nytt!!

  Keep up the good work! Det är inte alltid lätt 🙂

  [Svara]

 • Svara Sandra 18 februari, 2012 at 10:46

  Hej!

  Jag skulle vilja ge vinsten till min snart fyraåring.
  Så länge jag kan minnas har han och vi fått höra vilken ”snäll” kille han är. Och så ”lugn” och ”fin” kille vi fått. Jag förstår att de (folk i allmänhet) menar något positivt men jag blir irriterad ändå. Fått och fått? Jag tror i allra högsta grad att man ”formar” sina barn. Vi har ju medvetet lärt honom hur vi tycker att man ska bete sig t.ex. att man inte ska ta andras grejer utan att fråga, vänta på sin tur och inte begränsat honom eller skrattat åt när han klär ut sig till prinsessa. Man får ett enormt ansvar när man blir förälder och kan inte räkna med att barn ska kunna veta allting, det är upp till oss vuxna att visa, förklara, stötta osv.
  Hur som helst så älskar han lego, rollekar och djur. Sen bryr han sig inte ett skvatt om vilken färg det har.

  Häromdagen visade det sig att han antog att en fröken på förskolan var en kille, det var självklart för honom och jag var på vippen att säga, nämen det är hon ju inte när jag kom på, och sa, att det spelar ju ingen roll. Huvudsaken är ju att E är snäll och att du gillar E.

  Nu blev min motivering världens längsta men jag tror man lägger enormt viktiga grunder när barnen är små och jag gillar hur du tänker 😉

  /Sandra

  [Svara]

 • Svara Lisa 18 februari, 2012 at 11:26

  Hej!
  Har en underbar liten Alexis här hemma som är jämngammal med Sixten. Hon är mycket djurintresserad och skulle bli jätteglad för en vetrinärmottagning. Vi försöker också tänka genus och har fått en härlig 2,5-åring som inte ser några begränsningar!
  Kram
  Lisa

  [Svara]

 • Svara Petra 18 februari, 2012 at 11:31

  Med huset fullt av små prinsar vore det underbart härligt med lite ”tjejlego” som de får leka med! En rosa dockvagn har vi men annars är det mest bilar, flygplan och helikoptrar om de små får bestämma;) För oss har det indetroit minsta betydelse om de vill leka med pojk- eller flickleksaker- vi gör ingen skillnad! Tror att detta skulle uppskattas av både barn och oss föräldrar. Håller tummarna och hoppas på vinst!!

  [Svara]

 • Svara Sara 18 februari, 2012 at 12:30

  Jag vill gärna vinna lego friends till min son Sixten som nyss har fyllt 2 år. Han tycker om djur så en veterinärmottagning skulle han säkert leka mycket med.

  [Svara]

 • Svara Åsa 18 februari, 2012 at 13:20

  Hej! Min lilla Alice 1.5 år vill gärna vinna lego friends. Hon fick sitt första duplo i julas och älskar att bygga med det. Hon är så finmotorisk och sitter jämt och pillar och pysslar med småsaker trots att hon är rätt liten. Djur är något dom intresserar henne. Så fort vår katt går förbi ropar hon Igge (Sigge) och ser vi en hund är det voff som gäller. Nya ordet är isk (fisk). Hon skulle bli så glad att få lite leksaksdjur att pilla med.
  Tack för allt du delar med dig av på din härliga blogg 🙂

  [Svara]

 • Svara Sandra 18 februari, 2012 at 14:15

  Jag vill ge legor till mina små grabbar här hemma som älskar lego och djur. Mina barn har äntligen börjat leka tillsammans efter en period med tjat från oss att alla leksaker är allas. Det är dom värda en present för! Känns lugnt och harmoniskt nu!

  [Svara]

 • Svara Christin 18 februari, 2012 at 16:43

  Måste bara kommentera detta.

  Jag kan inte förstå att Lego envisas, 2012, med att dela upp sina leksaker i tjej- och killvarianter. Är beslutsfattarna på Lego överhuvudtaget inte med i samhällsdebatten, läser vad folk skriver på FB och i bloggar och vad dagens föräldrar pratar om?! Jag har en 8-årig dotter som älskar Lego – dock inte Starwars men hennes favoriter är Ninjago. När vi fick hem reklamen om att Friends skulle lanseras så tyckte hon att det var så töntigt formulerat och undrade om det skulle bli prinsesslego nu. Jag sa att jag tyckte att det lät som det skulle bli ett roligt Lego i alla fall så hon kunde ju testa. Klok som hon är så sa hon ”Ja det är säkert roligt, men tänk för att killar också kan tycka det och då vill dom väl inte att det ska heta tjejlego! och jag vill inte att Ninjagolego ska kallas killego”.

  Och det är ju precis så, hur många av de lite större killarna skippar inte detta Lego när det framställs som en tjejleksak? och säkert de killar som allra mest behöver vidga vyerna utanför Starwarsvärlden.

  [Svara]

 • Svara Aniika 18 februari, 2012 at 17:08

  Vi kommer strax hem till Sverige efter att ha bott utomlands några månader. Min 3,5 årige son har fått låna lego här, men vi har ännu inget Lego hemma i Sverige. Tänkt vilken lycka för honom att komma hem och ha en helt ny veterinärmottagning att leka med! (och inte bara för honom, jag gillar också att bygga med Lego…)
  Ha en fin dag!

  [Svara]

 • Svara Anna 18 februari, 2012 at 18:22

  Jag skulle vilja vinna detta fina lego till min dotter! 🙂 hon älskar att pyssla och plocka med saker!

  [Svara]

 • Svara Lina 18 februari, 2012 at 19:56

  Både jag och min dotters pappa äskade att leka med lego som små (och stora nu med ska väl tilläggas…). Duplot leker vi mycket med här hemma men då hon snart fyller två år så hade det varit jätteroligt att ge henne sitt första ”riktiga lego”. Detta verkar vara perfekt för en tupp liten tjej!

  [Svara]

 • Svara Patricia 18 februari, 2012 at 20:16

  Skulle gärna överraska dottern med det på hennes 5-årsdag om 1 månad. Hon leker ofta just veterinär med alla sina gosedjur men gillar även att leka med lego. Så det skulle bli att slå två flugor i en smäll!

  [Svara]

 • Svara julia 18 februari, 2012 at 21:17

  Självklart vill vi vara med. Jag har en dotter på sju som har det lite svårt med sin språkutveckling och som verkligen kämpar på i skolan. Trots hon är väldigt ledsen ibland för det är tungt. Jag skulle vilja överaska henne med detta för hon är min hjälte som kämpar på. tack för en toppen blogg //julia

  [Svara]

 • Svara Ann 18 februari, 2012 at 21:47

  Min äldsta kille3,5 år börjar klättra på väggarna här hemma då vi har haft en del magsjuka och andra sjukdomar i familjen som gjort oss isolerade. Lite nya leksaker hade underlättat…

  [Svara]

 • Svara ellenojag 18 februari, 2012 at 22:35

  Ellen satt mest och sa ”söööt söööt bebis” när hon såg videon.. antar att det var Sixten & Baxter hon menade snarare än legot! Men vem vet.. vinner vi kanske hon säger ”sööt sööt lego” 😉

  [Svara]

 • Svara Lina 18 februari, 2012 at 22:42

  Åh detta skulle jag så gärna vilja vinna till min lilla pyssel-Mira som nu fyller 3 år den 19 mars. Så glad hon hade blivit för detta!
  Håller mina tummar o tår! / Lina

  [Svara]

 • Svara Jessica S 18 februari, 2012 at 22:56

  Fick min dotter , 7 år, välja skulle hon titta, spela och grejja med sin ipod hela tiden. Är det inte ipoden är det gärna tvn som gäller. Hon är annars väldigt kreativ och tycker om att pyssla och rita. Lego har aldrig intresserat henne, så den typen av kreativitet och logiskt tänkande som Lego inbjuder till har hon aldrig testat på. Jag skulle önska att hon utvecklar denna sida hos sig själv. Det skulle förhoppningsvis dessutom ta bort intresset för ipod och tv, vilket skulle vara väldigt positivt!

  [Svara]

 • Svara Sara, mamma till tre små troll 19 februari, 2012 at 04:58

  Jag vill vinna inte bara för barnens skull utan även min och pappans! Sambon har tjatat sen jag blev gravid med första barnet om att köpa lego för han älskar det och jag säger hela tiden att de är för små, nu har de äntligen kommit upp i åldern för lego (tycker jag) så nu äntligen kan jag slippa lyssna på tjatet. Så ja jag vill vinna för att slippa allt tjat, för att pappan äntligen ska få sitt älskade lego och för att flickorna älskar djur så det skulle vara perfekt för dom att leka med och självklart älskar dom även när pappa är med och leker 😀

  [Svara]

 • Svara MansonDust - barnklädestokig fyrabarnsmamma med genustänk 19 februari, 2012 at 20:02

  Åh.. vad roligt! 🙂 Jag hade inte tackat nej till ett sådant till vår blivande 6-åring. Storasyrran har ett för äldre barn, med ett stall. Och det går såklart 5-åringen & leker med fast hon inte får eftersom delarna kommer bort. 😉 Hon vill ju så gärna ha ett eget liknande. Lilla gumman <3

  [Svara]

 • Svara Linda 19 februari, 2012 at 21:25

  När vi bor på landet med 7 hundar blir det mest utelek. Men ibland vill behöver man ju faktiskt slappa inomhus och då kanske en egen veterinärklinik skulle få dottern intresserad=)

  [Svara]

 • Svara Malin S 19 februari, 2012 at 22:18

  Hade jag fått lyckan att vinna detta lärorika lego så hade min sambos systerdotter fått det som fyller 3 år på söndag! Hennes stora intresse är ”bonnagårar” hon säger redan nu att hon ska bli ”heestdoktor”. För vår del hade det blivit dubbel lycka! Min lycka att vinna och ge detta underbara barn en så fin present och flickans lycka över att få ”bonnagårslego”. Kramar

  [Svara]

 • Svara Lisa 20 februari, 2012 at 09:39

  Min dotter Hanna har inte speciellt mkt tjejleksaker, vi låter henne leka med det som hon vill istället. Just nu är det Brios trätågbana som är bäst. Legot ser roligt och lite annorlunda ut, kul med lite färg och eftersom älskar hon djur. Tror det skulle passa henne, oavsett om det är tjejigt eller inte.

  [Svara]

 • Svara Nils 20 februari, 2012 at 11:21

  Åh lego äntligen en tävling som jag gärna vill vinna. Jag är pappa ledig med min lilla dotter och skulle gärna vilja leka lite med lego istället för dockor. Bara som lite omväxling:)

  [Svara]

 • Svara Alexandra- Mamma till Ebba 20 februari, 2012 at 12:18

  Tävlar aldrig men detta var verkligen en tävling som jag vill vinna! Min 2 åriga dotter ÄLSKAR verkligen att leka med lego! Ratar verkligen alla andra leksaker, så det hade varit kul med lite nytt i legolådan då hon kan sitta tyst i timmar inne på sitt rum och bara bygga :))

  [Svara]

 • Svara Ann 20 februari, 2012 at 14:35

  Enkelt! Något som storebror (3år) kan leka med själv, utan att lillebror (1år) kommer krypandes…

  [Svara]

 • Svara Annja 21 februari, 2012 at 10:22

  Här leks det flitigt med det lilla lego vi har, bland både barn och vuxna! Dottern fyller snart 4 år och älskar djur. Vi är på sjukhuset titt som tätt då lillasyster har en medfödd sjukdom och för några besök sedan funderade storasyster på vart djuren får gå när de är sjuka… Vad vore bättre än en veterinärmottagning i födelsedagspresent!

  Tack för bra klipp!

  [Svara]

 • Svara Stina Brask Bilén 21 februari, 2012 at 15:59

  Haha, vilken härlig liten grabb!

  Här hemma har jag två kompisar, en på snart 4 år och en 9 månader. Den stora har smålegot som en extra speciell egentid, eftersom den lilla inte kan och får vara med då. Högtidligt sitter hon vid matbordet och grejjar medan pytte kravlar runt på golvet och längtar efter att bli stor.

  PS: Tack för bra tips på effektiva övningar där det mesta går att köra hemma och inte tar så lång tid! DS

  [Svara]

 • Svara Agneta 21 februari, 2012 at 21:02

  Vilket fint lego! Min gosse snart 3,5 år å jag, skulle bli sååå glada om han vann detta lego! Gossen för att han fullkomligt ÄLSKAR lego nu. Pappan i huset köper lego som bara är bilar, brand- och polisstation, sopbil, ja allt som är grabbigt. Sonen är allergisk mot djur, och jag är säker på att han skulle pyssla på med dessa legodjur för fulla muggar då han ofta pratar om att han vill träffa katter, klappa hundar osv. Jag som mamma skulle bli själaglad för hans skull om han fick detta lego att leka med! Dels för att det är flera djur, å dels som kompensation till allt grabblego vi har. Mer könsneutralt åt folket

  [Svara]

 • Svara Annelie 5 mars, 2012 at 12:46

  Vem vann? Har jag missat inlägget om vinnarna?

  Kram 🙂

  [Svara]

 • Svara Ann-Helen 6 januari, 2015 at 00:29

  Mitt barn är en djur älskare som vill bli vetrinär och skulle tycka det var jette kul att vinna. Hon älskar att ta sin tid på att gygga och när hon frågar om en leksak är det ofta lego friends

  [Svara]

 • Svara Alma 2 september, 2015 at 07:06

  Hej,jag älskar lego friends och därför vill jag jätte gärna vinna en grej som har med lego friends att göra!
  Jag kommer att bli jätte glad om jag vinner!

  [Svara]

 • Lämna kommentar