Lofsan

Ledig dag = träning och grillning

Vi är hemma i Stockholm igen och njuter av en bonusdag då vi alla är lediga från jobb och förskola. Igår blev liksom en lördagskväll och idag blir som en söndag. Min syster Agnes och jag möttes upp för ett träningspass igår kväll och sedan köpte vi med oss thaimat hem till Hans. Agnes och Henric är mitt uppe i en flytt så jag räddade henne från kartongerna några timmar. 🙂

Idag har vi kört ett benpass på gymmet, jag kör ett upplägg nu med 1 underkroppspass, 2 överkroppspass och ett cirkelträningspass per vecka och med 5 varierade konditionspass. Idag körde vi ett supersetpass med ”stora” övningar som utfallsgång, grodhopp och marklyft.

Vi gjorde vårfint och möblerade terrassen igår eftermiddag så nu ska vi dra igång grillen och lägga på korvar. I eftermiddag blir det 10 km löpning för min del. Det är skönt att få arbeta med benen efter ett benpass tycker jag.


Trötta ben efter passet! Bollen använde vi för att köra enbenshöftlyft på.


Linne från Under Armour och sköna tights från Röhnisch. Funkar inte att springa i men perfekta för benträning. Barfotaskorna från Merrell är obligatoriska vid benträning för att jag ska få bra kontakt med rumpan och våga pressa med vikterna.


Stora vårrensningen på terrassen. Snart kan vi lägga ut kuddar i sofforna! Många har frågat om jackan; den är nyinkommen i Röhnisch sortiment.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Cattis 1 april, 2013 at 11:32

  Härligt med grillning! Tränar du nio pass i veckan eller kör du kombination kondition och gym?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Den här veckan blir väldigt intensiv med 11-13 pass men annars kör jag en del dubbelpass

  [Svara]

 • Svara Maria 1 april, 2013 at 15:03

  Låter som ett bra pass, och härlig återhämtning med grillning, märks att våren är på gång!

  [Svara]

 • Svara Rund är också en form! 1 april, 2013 at 18:18

  Varför funkar de inte att springa med ? *nyfiken*
  Hasar ner…?

  [Svara]

 • Svara En trogen läsare 1 april, 2013 at 19:25

  Mitt mål är att ha lika starka ben som dina och starka magmuskler. Hur rekommenderar du att jag ska lägga upp mina pass? Idag kör jag olika varianter av planka varje dag samt två benpass i veckan. Jag springer också intervaller ca två gånger i vecka. Skulle bli jättetavksam om du kunde svara! Kram

  [Svara]

 • Svara Sara 1 april, 2013 at 21:17

  Hej jag vet inte om min tidigare kommentar kom med men jag skriver det igen i alla fall. Mitt mål är att ha starka ben och magmuskler. Vilket träningsupplägg skulle du rekommendera?

  [Svara]

 • Lämna kommentar