Lofsan

Lata decemberdagar

 I samarbete med BookBeat.
 
 


Nu har jag precis vinkat hejdå till den träningsrese-grupp som jag ledde här i Thailand, och har nu haft några lata återhämtningsdagar på stranden, i sängen och på balkongen. – Superskönt!
 Och jag kör på ljudböcker från BookBeat, ett helt perfekt sätt att få kliva in i en annan värld, men ändå vara kvar i den här! Det blir deckare för hela slanten just nu, bl a passande nog nya Djävulsdoften av Mons Kalletoft, som ju utspelar sig här i Thailand. Rekommenderas! Obehaglig! Myllrande och suggestiv.
 
 Just nu får du som ny kund lyssna fritt 1 månad om du anger koden LOFSAN Tipsar dessutom om en perfekt julklapp: Ett presentkort hos BookBeat. Kolla på www.bookbeat.se/presentkort. Man kan välja 1 månad: 169 kr, 3 månader: 449 kr eller 6 månader: 849 kr. BookBeat är Bonniers nya ljudbokstjänst i mobilen där man kan välja mellan mängder av titlar, både som ljud- och e-böcker. Där finns landets mest populära författare just nu och en hel rad gamla klassiker. Att ha en bra ljudbok i mobilen är perfekt för resor, träningspass och när man ska fixa vardagsbestyr i hemmet. Man betalar för en månad i taget och kan när som helst avsluta sin prenumeration.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar