Lofsan

Läsarfråga om att äta godis

Hej!

Hur mycket påverkas resultatet av min träning om jag äter onyttigt en gång i veckan. Det vill säga att jag äter en påse godis den dagen. Men äter okej resten av dagarna och tränar minst fyra ggr per vecka. Dock mest tung styrka. Jag äter nyttigt men jag utesluter sällan kolhydrater och dylikt. Har tagit mig lite i vikt sen jag började träna som jag gör nu. Känner mig pluffsig. Men vill inte gå tillbaka till 56kg och hängröv igen då jag är 1.73 lång. Känns som jag börjar tappa greppet igen. Är de bara att forstätta träna och träna?

Att äta en godispåse i veckan kommer varken göra från eller till med din träning. Ät 4-5 måltider per dag, mestadels nyttigt och fortsätt med din styrketräning. Jag tycker dock att du kan byta ut ett av passen mot ett mer konditionsinriktat pass, det påskyndar återhämtningen av dina tyngre styrkepassen och ger också träning för ditt hjärta. Förstår inte riktigt om du vill gå upp i muskelmassa eller om du är rädd för att tappa muskler. Oavsett: att äta regelbundet och träna ordentligt enligt en plan brukar räcka väldigt långt för många.

Hör gärna av dig om du vill ha mer feedback!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar