Lofsan

Långväga besök och yrkesval

Ikväll har vi haft barnens farmor och farfar på besök. De bor långt från Stockholm så vi ses inte så ofta men varannan/var tredje månad brukar de åka ner till Stockholm eftersom alla barnbarnen bor här. Hans gjorde thaikyckling i kokosmjölk och jag åt en ananassallad till. Gräbsen fick varsin bil som Sixten blev helt tokig i. Flygplan och bilar, it´s his thing!

I dag känns det som fredag eftersom gräbsen varit hemma från förskolan och Hans är ledig imorgon, lyx med en extra familjedag. Jag ska i och för sig jobba, men att sitta på en spinningcykel känns inte som ett jobb, mer som ett privilegium. Alla ni som funderar på att utbilda er till PT och gruppträningsinstruktör, GÖR DET! Ni kommer aldrig att ångra er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Paulina 6 januari, 2012 at 00:56

  På måndag tar jag mitt första steg mot min dröm som PT! Ett år framför mig med plugg. Vård och omsorg ska jag läsa och inrikta mig på rehabilitering/träning, detta för att öka mina chanser att komma in på en hälsocoachutbilning om 1,5 år!

  [Svara]

 • Svara Åsa 6 januari, 2012 at 07:31

  Vad har du läst för utbildning?

  [Svara]

 • Svara Karro 6 januari, 2012 at 08:23

  Vad har du gått för pt- utbildning?

  [Svara]

 • Lämna kommentar