Lofsan

Långpromenad i solen eller gymmet i källaren?

Igår fick jag massa jordgubbar och en gigantisk vattenmelon av mina härliga PT-kunder som dessutom kört mitt pass varje vecka utöver sin individuella träning. Hans och jag lyxade till det med lite färska jordgubbar i kesellan till kvällsmål innan vi åt resten av ena kartongen som godis. I morse fick jag några jordgubbar tillsammans med bananen i min gröt och i kväll ska vi ge oss i kast med en del av vattenmelonen. LYX!

Sixten sover allt bättre och bättre och jag är så glad att vi köpte en till säng till Sixten. I natt sov han fram till 02 i eget rum innan han bars in till sin säng i vårt rum tillsammans med en flaska välling och somnade om. Någon timme senare började han tydligen smutta på flaskan igen innan han till slut vaknade klockan 06 och kom upp till vår säng. Sedan sov han och jag en timme till innan vi gick upp klockan 07. Underbart!

Idag hade jag gärna åkt till Sickla för att träna och äta lunch på jobbet men vi har ingen bil idag och jag är för lat att åka buss dit. Istället tänkte jag köra intervaller på Crosstrainern på Sats Odenplan men nu när solen lyser så blir det en promenad i stället och sedan lunch med Agnes hoppas jag.

I morgon åker vi tillbaka till Österlen igen. Fram med grillen och solstolen!

Några bilder från igår som Alex fotade.

Sixten, utan missförstånd!


Sixten och Malte leker tillsammans


Sickan med sin mäktiga bringa

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar