Lofsan

Långfredag med Roslagen och lammfilé

Jag visste redan för ett år sedan att den här våren skulle bli intensiv med många stora projekt och betydligt fler resor. Det gör att jag inte känner mig särskilt stressad faktiskt, jag är en sån som blir än mer effektiv ju mer och hårdare jag jobbar. Jag vet att många undrar över hur jag orkar med det tempo som mitt liv har men jag tror att en del glömmer bort att det som syns i min blogg, min instagram (@lofsans) och på facebook (https://www.facebook.com/lofsan.se) är en återspegling av ALLT jag gör men det är såklart inte sanningen. Min familj och mina vänner vet att det första jag gör när jag kommer hem på kvällarna från jobbet eller resor är att lägga mig med candycrush på ipaden, en serie på Netflix eller HBO eller det senaste intresset: Nintendo 3DS och Super Mario. När jag jobbar är jag effektiv men däremellan är jag en riktig soffkramare. 🙂

I dag hade vi den första lediga dagen tillsammans hela familjen på över en månad, den har vi vårdat ömt! Jag hade tänkt träna imorse men eftersom jag inte hade satt något alarm (jag stänger alltid av min iphone och lämnar den i köket på nätterna) vaknade jag klockan 09, samma tid jag skulle ha varit på gymmet. Sånt ger mig inte dåligt samvete, förutom att min Lofsangruppenkollega Johanna trodde att vi skulle träna tillsammans. Istället ropade jag till mig gräbsen som hoppade upp i sängen och så hade vi lång morgon tillsammans. Efter frukost packade vi in oss i bilen och åkte upp till Roslagen och vårt lilla sommarparadis mitt emellan Spillersboda och Marholmen. Vi hade picknick på altanen, tittade om fiskarna vaknat och dinglade med benen på bryggan. Sen åkte vi till lekplatsen på Marholmen och lekte av oss tillsammans med en promenad längs havet. Jag älskar verkligen att vara utomhus och njuter av alla årstider, året om!

Ikväll gjorde gräbsen och jag en liten påskfest med chips i soffan och TV-spel, Hans gjorde paraplydrinkar till barnen och vi hade så mysigt tillsammans. När barnen somnat åt Hans och jag långfredagsmiddag, en extra lyxig sådan med lammfilé, råstekt potatis tillsammans med murklor och pancetta. Hans har lagt upp bilder på sin instagram! (@reindeerman)

IMG_9842 IMG_9844 IMG_9850 IMG_9853 IMG_9866 IMG_9875 IMG_9877 IMG_9880 IMG_9889 IMG_9893 IMG_9900 IMG_9907 IMG_9909 IMG_9913 IMG_9915

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Veronica 4 april, 2015 at 16:00

  Härliga Lovisa- man blir så pepp på livet när man läser eller hör dina ord !
  Glad Påsk 🙂

  [Svara]

 • Svara Louise 4 april, 2015 at 16:02

  Glad påsk Lovisa. 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar