Lofsan

Långa sommarkvällar

Jag är en sådan sucker för sommar. Ända sedan jag var liten så är sommaren det enda som är viktigt för mig. Att åka skidor är roligt, men det är sommaren jag brinner för. Jag älskar ljuset, värmen och stämningen!

Vi utnyttjar vår terrass maximalt och grillar varje kväll nu. Middagarna äter vi ute i sofforna och mailen besvarar vi i kvällssolen i en fåtölj. Livet blir så mycket lättare på sommaren. Ikväll har vi haft min syster Agnes och båtkaptensHenric på middag. Gräbsen var i toppform och bjöd på riktig show. De är lediga från förskolan till på måndag så det väntar några intensiva dagar för Hans som är ledig med dom. Jag flyr till Rosa Skrot för att jobba. 🙂


Baxter är DJ och sjunger Gangnam style.


Entrecote med rödbetsmousse till middag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara missagda 5 juni, 2013 at 21:53

  Här har du en till sommarjunkie!
  PS: Så kul att företaget går bra. Du förtjänar verkligen det!

  [Svara]

 • Svara Diana DeMarkey -..Live your Dreams 5 juni, 2013 at 21:59

  Jag är precis som dig, jag kan tycka om höstens färger och fina blad, uppskatta att se vintern pryda landet med sitt vita fina puder och älskar se vårens fina knoppar ge en hopp. Men sommaren.. sommaren är något jag brinner för, något som jag lever för och väntar på året runt. Utnyttjar den också till max på olika sätt och får panik om jag missar timmar av en fin sommardag i onödiga lägen som sova bort den eller annat onödigt. =)

  Hoppas vi får en fin sommar nu!

  [Svara]

 • Svara FörortsPappan 6 juni, 2013 at 10:21

  Sommaren är verkligen så fin! Jag tror att jag gillar för- och sensommar mest, det är nog för att det är mer prestationslöst… Det ser mysigt ut att ha så stora barn, min lilla är bara 10mån än och jag njuter av det så klart, men det där buset måste vara något speciellt det med! Kul att det hela tiden finns saker att se fram emot. Lycka till med alla spännande saker i framtiden som du hintar om, blir ju väldigt nyfiken på vad det är!

  [Svara]

 • Svara Cina 6 juni, 2013 at 13:30

  Roligt att det går så bra för dig. Kan inte göra annat med din energi.

  Vart har du köpt de fina vita tallrikarna?

  Kram Cina!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack!

  Vi fick de i bröllopspresent, de är från Cordon Blue på Vasagatan.

  [Svara]

 • Lämna kommentar