Lofsan

Långa dagar

Det jag nog älskar allra mest med våren och sedan sommaren är nog att dagarna blir så långa i form av att det är ljusare och man kan vara utomhus längre. Jag tvekar inte en sekund över att jag skulle trivas alldeles utmärkt med att leva i ett åretruntvarmt land även om det även där kanske mörknar tidigt. Varma och enkla dagar betyder så himla mycket för mig.

Vi har både hunnit en sväng i stan med NK-shopping, kebablunch, glass på Konserthusets trappa och jordgubbsplockning på Hötorget. Väl hemma låg vi i varsin soffa ute på terrassen några timmar, jag sov en stund inomhus och nu startar Hans igång grillen därute. Det har precis börjat skymma ute och klockan är 21, bästa känslan!

Imorgon ska vi starta dagen med ett träningspass och sedan är vi bjudna på 4-årskalas hos vänner ute i Sollentuna. Det ser både jag och gräbsen väldigt mycket framemot. Det ryktas om Buzz Lightyear-tema, vilken succé för Sixten och Baxter!


Dagens mamma i Gstar, Diesel och Rayban


Dagens pappa i Gstar, Tom Ford och Merrell


Årets första trappglass!


Haha, det ser ut som att jag har världens kortaste ben.


In action! Jag har glömt min hjälm någonstans så det var lite läskigt att cykla idag. Måste köpa ny! 🙁


Gräbsen somnade, mycket bra betyg till vår Chariot!


Då passade Hans och jag på att hänga lite. Omysigt på Eken Bar men grym utsikt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Margareta Larsson 4 maj, 2013 at 20:18

  Hej!
  Fina bilder från er lördag! En klok person som du borde använda cykelhjälm! Man kan ersätta många kroppsdelar på olika sätt men om hjärnan skadas finns inte mycket att göra…
  Ha det så bra!
  Hälsningar Margareta

  [Svara]

 • Svara Karin, katterna & killarna 4 maj, 2013 at 22:56

  Den där vagnen verkar vara guld! Det ser ut som att killarna har nåt bra stöd bakom ryggen, är det så? Ingår det i vagnen eller nåt ni har skaffat separat? Jag har en cykelkärra från typ biltema och den är lite väl rak i ryggstödet, tycker inte att det ser så bekvämt ut för min lilla unge.

  [Svara]

 • Svara Tess 5 maj, 2013 at 20:05

  jösses vilken söt bild på killarna i vagnen! Har oxå en sån, även om vi bor på landet så är den guldvärd! Hela familjen älskar den.

  [Svara]

 • Lämna kommentar