Lofsan

Lammfärsrullar med halloumi

Kvällens middag blev dessa rullar Hans tillagade. Det känns som ett perfekt mål på sommaren och kan ersätta den lite uttjatade tacosen.


Vidare så har min tisdag, förutom jobb med PT-kunder, innehållit ett besök på matfestivalen i city. Hans och jag åt både små miniplättar med nutella och galletter med chèvre och mozzarella. Jag älskar både crêpes och galletter av olika slag.


Imorgon är jag ledig från jobbet hela dagen och vi ska åka till Siggesta Gård hela familjen.

Vad ska ni göra på nationaldagen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Sofie 5 juni, 2012 at 20:31

  Såg smarriga ut! Berätta gärna vad mer som gömde sig i rullen!!!

  Vår nationaldag kommer att innebära jobb för mannen medan jag troligtvis är hemma med två febriga barn! Men om ett under sker inatt så har vi en lekdate planerad som innebär utelek och en fika på vårt lokala bageri 🙂
  Sen måste vi fixa något smarrigt till middagen för att fira dock 😉
  Tips?
  Ps: gillade ditt inlägg om vad man inte berättar för sin PT!
  Hi hi, hade varit en hel del! 😉

  [Svara]

 • Svara Miss F 5 juni, 2012 at 21:38

  I morgon har sonen fotbollscup som börjar kl 8 (!) och håller på till 13. Sen ska jag städa, plocka och sen ta makens cirkelfyspass.

  [Svara]

 • Svara Anna Maria 5 juni, 2012 at 21:54

  Hej! Mysigt att vara ledig mitt i veckan 🙂 Jag ska åka på betessläpp här utanför Umeå för första gången i mitt liv! Det bjuds på bullar och mjölk och min kamera får följa med – tänkte fota de harmoniska djuren på deras kanske minst harmoniska dag om året 😀 Efter det tabata uppför Umeås Kebnekajse – en mardröm under tiden och en vacker dröm efteråt!! Ha en fin onsdag imorgon!!

  [Svara]

 • Svara Malin Rosén 6 juni, 2012 at 08:21

  Jag måste bara säga att du är en stor inspirationskälla för mig! 🙂 Älskar att läsa din blogg!

  [Svara]

 • Lämna kommentar