Lofsan

Laddar batterierna

Vi har åkt på en liten roadtrip söderut. Förutom Österlen och Malmö tar vi oss an Göteborg också. Lika bra när vi ändå är söder om Linköping. Träningskläderna är packade, som vanligt och jag ser fram emot löpintervaller på grusväg utan ände, hemmaträning med min pappas kettlebells (cool morfar med eget hemmagym) och kanske ett besök på Sats. Jag älskar variationen.
 
 Framför brasan har jag ikväll spånat på träningsplaner för 2014, styrt upp lite vardagsrutiner med maten och funderat på lämpliga fokusområden jag vill satsa på med min egen träning. Tid för att ladda batterierna ger ofta utslag direkt. Så fort man bestämmer sig för något man vill uppnå så börjar det rycka i benen. Sån är jag. Listor skrivs. Prioriteringar görs. Och jag längtar till vardagen och att sjösätta planen. Utan planering är din vilja bara en önskan.
 
 


Kombinerad bensträckare och lunch på Naked Juice Bar i Jönköping.


Sträcker på sig lite efter 3 timmar i bilen. Som små farbröder.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Svara Annah 26 december, 2013 at 21:17

  haha, så underbart söta de är grabbarna.

  [Svara]

  Maria Nelander Reply:

  Så söta i likadana kläder 🙂 Gissar att det är A6-Center ni stannat vid, bästa pausstället mellan Stockholm och Skåne.

  [Svara]

 • Svara Gunilla Fritz 26 december, 2013 at 21:24

  Jag har några lugna dagar i en stuga i Säfsen när resten av familjen åker skidor. Tänkte använda dem till planering av 2014. Vad vill jag och vad behöver jag. För mig och mina flickor och man. Listor kommer skrivas. Älskar ju också listor! Hoppas ni har det toppen söderut! Kramar

  [Svara]

 • Svara Karin 26 december, 2013 at 21:49

  Hej! Jag tycker du har så snygga byxor och halsduk.! Var kommer de ifrån? Och dina små gubbar är ju bara för söta! Vill också tacka för all din inspiration! Ha en härlig semester. Karin

  [Svara]

 • Svara Joanna 26 december, 2013 at 23:06

  Visst är det väl härligt när det blir lite lugnt runt omkring en att tankarna liksom kommer lättare. Jag har själv klurat lite runt det kommande året just när det gäller kost och träning.

  [Svara]

 • Svara Anneli 26 december, 2013 at 23:14

  Kloka ord som vanligt! Blir nyfiken, hur rent praktiskt går du tillväga när du planerar? Via listor i mobilen, datorn eller på annat sätt. Försöker själv få bättre struktur men inte hittat ett klockrent sätt än.

  Anneli

  [Svara]

 • Svara Sandra 27 december, 2013 at 17:45

  Var äter ni lunch i Skåne?!? Insåg nyss att alla favvoställen har stängt! Inget kafferosteriet, inget da aldo, inget friden osv osv. Hjälp! Kram!

  [Svara]

  admin Reply:

  Vi åt lunch på Olof Viktors idag och tar Bränneriet i Vemmerlöv imorgon. Favvisar! Kram!

  [Svara]

 • Svara ellenojag 27 december, 2013 at 23:18

  Så himla roligt att se er idag <3 du strålar fan av energi kvinna, tror till och med lite hoppade över på mig!!
  o du.. de där tröjorna gräbsen har, Hugo ställer sig gärnai kö att ärva en 😉

  [Svara]

 • Svara La Linda 29 december, 2013 at 14:15

  ”Utan planering är din vilja bara en önskan”. Älskar det! Du får jättegärna visa ditt planeringsupplägg någon gång (om du vill). Jag fastnar liksom i det praktiska!

  [Svara]

 • Lämna kommentar