Lofsan

La Vecchia Signora

Jag överraskade Hans igår genom att ha bokat bord på en italienare på söder som vi aldrig besökt. Mat är väldigt viktigt för oss och vi lägger gärna ner både pengar och tid på bra mat. Om vi får möjlighet till barnvakt så går vi aldrig på bio eller krogen utan sitter hellre ett par timmar på en restaurang och så kommer vi hem i god tid, ofta innan Sixten har somnat. Det är lagom för oss.


Sedan jag slutade äta kolhydrater på kvällen så har jag blivit känsligare för kolhydrater överhuvudtaget så även om jag gärna skulle ha ätit en pasta igår så vet jag att jag får ont i magen så istället åt jag mozzarella, jordärtskocka och annan antipasti. Hans åt pasta och drack lite vin och jag tror att han kände sig firad. Jag dricker sällan alkohol och tycker att det är lika lyxigt och mycket godare med iskall cola zero med citron och is.

Maten var bra och vi hade en mycket social och duktig servitör. Menyn kändes ganska avancerad för att vara en italienare på söder men den verkar funka för restaurangen var full hela kvällen.


Det var mysigt att promenera över Södermalm båda riktningar och vi ser fram emot våren och sommaren i vår nya stadsdel. Jag ska cykla med barnen i vagnen bakom och så ska vi äta glass på en bänk i solen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar