Lofsan

Kvällsmål med kesella

Nu har det börjar trilla in färska bär i matbutikerna häromkring. Vi firade att jag gått vidare till testerna för Gladiatorerna häromkvällen med att lyxa till standardkesellan med jordgubbar och blåbär. Därunder är en halv burk 1% kesella och en halv burk vaniljkesella, vaniljessens och fyra rostade mandlar. Sjukt gott!


Hans är bortrest ett par dagar så min kvällskesella blev den inte fullt så lyxiga varianten, bara smaksatt med funlight. Men imorgon ska jag försöka få tag på mer bär, längtar till sommaren och svenska jordgubbar!

Ikväll har jag varit lite effektiv och både kört och tömt diskmaskin, tvättat och hängt tvättmaskin och plockat leksaker. Sixten somnade på 5 minuter i sin egen säng medan Baxter körde 40 minuter röj innan han somnade på min mage i min säng.

Imorgon har vi tidig start på dagen, 0715 hänger vi på låset till förskolan. Men då hämtar jag klockan 13 också. Sixten ska till tandläkaren för första gången. Kommer aldrig att fungera kan jag säga. Att få in något i hans mun är omöjligt. Spännande att se hur tandläkaren närmar sig Sixten imorgon. Jag har förberett morgondagens start på bästa sätt; havregrynen är saltade i en kastrull på spisen, äggen i vatten där bredvid. Dukat för frukost, allas kläder framtagna och väskorna packade. Så måste vi göra för att få lite snurr på morgnarna härhemma. 🙂

Sov gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Frida Johansson - Militärmamman 19 april, 2012 at 23:08

  Haha!! Hoppas vi får läsa om hur Sixtens tandläkarbesök gick sedan!

  [Svara]

 • Svara Sofie 20 april, 2012 at 05:29

  Ja första tandlökarbesöket var något att minnas 😉
  Men är mesta att han ska vänja sig vid miljön o alla dess saker om jagminns rätt.
  Går säkert super!
  Tack för lite kesella tips, har du fler på lut då det nu är min mellanmål på kvällen? 🙂

  [Svara]

 • Svara lillal 20 april, 2012 at 06:23

  Gott det ser ut ska nog oxå testad oftare! O har redan varit hos tandläkarn flera ggr 🙁 han har slagit sönder sina framtänder 🙁 men det e ok!!! Å d gick bra! Ni verkar må bra? Ses vi på loppi event idag? Lycka till m testerna men vet du kommer fixa d galant!!!! Hoppas vi ses nåt snart! Kramar

  [Svara]

 • Svara Hans 20 april, 2012 at 06:40

  Duktiga du!

  [Svara]

 • Svara Jenny 20 april, 2012 at 07:32

  Måste också bli bättre på att förbereda. Vill helst inte att barnen dricker så mycket välling men när de vaknar innan 6 så gör jag det lätt för mig. Idag hann vi dock med en powerwalk innan förskolelämning vid 8 – den blev verkligen power eftersom jag inte räknade in två krånglande småbarn som skulle ner i vagnen.

  En fråga: Vaniljkesella är verkligen gott men senaste tiden köper jag inte det för att det är så mycket socker i eller är det ok att äta?

  [Svara]

 • Svara Evelina 20 april, 2012 at 08:17

  Vi var hos tandläkaren med min treåring här om dagen, och det fanns inte en chans att hon tänkte öppna munnen 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar