Lofsan

Kvällsjobb

Alltså, ni skulle se hur Hans och mitt avlösningsschema ser ut, det är som ett skämt. Jag hämtade barn på förskola och fritids ute i Nacka, hem och laga mat och leka. Hans har varit i Göteborg och kom med flyget vid 19, så fort han klev innanför dörren gick jag till jobbet och nu nattar han barn medan jag jobbar. Alltså, hur får folk ihop sina yrkesliv med barn och vab och sånt?!

Nu ska vi i alla fall äta kvällskesellan och börja packa inför New York. Baxter blir stressad om han ser väskorna så jag får göra det lite i smyg.


Titti blev kvällens sista kund, hon blev ganska trött efter magträningen i TRX. 🙂


Gulliga lilla Baxter i nya Britaxvagnen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara jennyn 7 maj, 2012 at 20:31

  Jag o jonas får umgås på helgerna:(.. men det är bättre än inget. hoppas resan blir underbart rolig!!

  [Svara]

 • Svara Jessica E 7 maj, 2012 at 20:51

  Vi jobbar ju samma tider så vi går ju inte om varandra på det sättet som ni gör. Det gör det ju lite enklareäven om det är ett pussel ändå. Vad gäller Vabb så kör vi varannan gång stenhårt (om inteden personen har ett viktigt möte eller är utomlands etc..:-)) Men vistt kan det vara trixigt..Vårt mål är maximal tid med barnen och då får det vara lite bökigt för det positiva överväger 🙂

  Tack för en inspirerande blogg!

  [Svara]

 • Svara Malin - Mamma Mode Träning 7 maj, 2012 at 21:03

  Ni är grymma vännen och är ett levande bevis på att vill man så kan man!
  Natti!

  [Svara]

 • Svara Annah 7 maj, 2012 at 21:45

  Ja, jag undrar också hur alla får ihop det. Men på något sett så går det. Här har vi också pusslat idag och imorgon fortsätter det med mera vab och träning och allt annat som behöver göras hemmavid. Packa upp väskan ska jag kanske försöka hinna med, annars kan det lätt ta en vecka eller två-tre 😉

  Kram

  [Svara]

 • Svara Charlotte 7 maj, 2012 at 23:02

  Nu när vi är med i FitnessFighten har vi också det sådär- annars roddar jag hemmet och kidsen själv medan mannen jobbar….men till hösten ska jag börja plugga (Hälsa & Wellness, verkar grymt!) så då blir det pusslande minsann!

  Jag har en fråga: Nu har min enorma mage börjat försvinna men kvar är ju massa löst hängande skinn (som en påse….*hata*)… Om man inte vill ”se den som ett minne efter barnen” som en person så fi t förslog- vad kan man göra då? Om man inte opererar alltså… Finns det ngt sätt?

  Kram!
  Charlotte- FitnessFighten dag6

  [Svara]

 • Svara Lina VARDAGSSNYGG.SE 8 maj, 2012 at 06:19

  Lofsan Lofsan, GRATTIS till träningsblogg-priset!! Visste att du skulle sopa banan:-)
  Ha nu en underbar resa & njuuut!
  Kram Lina

  [Svara]

 • Svara Aniika 8 maj, 2012 at 09:02

  Men du, STORT grattis till priset – det var du väl värd! Ha en alldeles underbar semester i NY!

  [Svara]

 • Lämna kommentar